Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія CSoft Development випустила довгоочікуваний TechnologiCS 7.

Компанія CSoft Development випустила довгоочікуваний TechnologiCS 7

Група компаній CSoft повідомляє про випуск розробником (CSoft Development) сьомої версії системи TechnologiCS.

TechnologiCS – спеціалізований програмний продукт, призначений для використання на виробничих підприємствах. Дозволяє забезпечити безперервну інформаційну підтримку основних бізнес-процесів підприємства, таких як конструкторсько-технологічна підготовка, планування виробництва, постачання виробничих підрозділів необхідними ресурсами (матеріали, інструмент, комплектуючі і т.п.), оперативне управління виробництвом (в тому числі безпосередньо в цехах і на дільницях), контроль виробничого процесу і витрачання ресурсів, управління якістю і супровід випущеної продукції.

За запевненням розробників, нова версія системи не тільки володіє розширеною функціональністю, але і враховує численні побажання користувачів, що з'явилися в процесі впроваджень. Основні зміни торкнулися підсистем документообігу, конструкторсько-технологічної підготовки виробництва, а також складської підсистеми. Розширено список підтримуваних CAD-систем і додані нові розширення, безкоштовно поставляються у складі дистрибутива TechnologiCS.

Розглянемо новий і доопрацьований функціонал системи більш докладно.

Документообіг
У повній відповідності з вимогами Федерального Закону №63-ФЗ «Про електронний підпис» в системі реалізований механізм створення посиленої цифрового підпису файлів документа.

Суттєво доповнено функціонал способів обробки електронних документів.

Обробники команд
Значного доопрацювання піддався модуль інтеграції з різними CAD-системами (SolidWorks, Solid Edge, КОМПАС-3D), додані нові обробники команд.
Модуль побудови звітів
У модулі побудови звітів додані можливості автоматичного збереження звіту як документа TechnologiCS, проектування і побудови звіту в TechnologiCS з зовнішніми даними (без використання модулів TechnologiCS) викликом через командний рядок і можливість об'єднання налаштувань звіту в процесі імпорту.
Загальносистемні доопрацювання
У TechnologiCS 7 реалізована підтримка Microsoft SQL Server 2014.

Розширено функціонал для роботи з параметрами.

Нові розширення
Серед розширень, доданих при розробці TechnologiCS 7, відзначимо «CAD-Communicator». Це розширення забезпечує користувача засобами роботи з документами TechnologiCS безпосередньо з CAD-системи. Підтримуються наступні CAD-системи: Autodesk Inventor, SolidWorks, Solid Edge, КОМПАС-3D.

Значно розширено функціонал для конструкторсько-технологічної підготовки виробництва і можливості складської підсистеми.

Розробникам вдалося зберегти багаті можливості TechnologiCS при вирішенні завдань конструкторсько-технологічної підготовки виробництва, виробничого планування та обліку, значно поповнивши інструменти користувача і не ускладнивши при цьому інтерфейс системи – робота TechnologiCS раніше проста і логічна.

Про Групу компаній CSoft
Група компаній CSoft здійснює консалтинг та впровадження комплексних рішень в області систем автоматизованого проектування, технологічної підготовки виробництва, документообігу та геоінформаційних систем. У нашому активі десятки успішних комплексних проектів, власні методики обстеження організацій і впровадження проектно-конструкторських і технологічних рішень, досвід створення стандартів в області САПР і документообігу, спеціалізовані рішення для вузькопрофільних замовників. У складі CSoft 22 регіональні відділення та навчальний центр.
Про компанії CSoft Development
CSoft Development (колишня назва – Consistent Software Development) – провідний розробник програмного забезпечення для ринку САПР в області машинобудування, промислового і цивільного будівництва, архітектурного проектування, землеустрою та ГІС, електронного документообігу, обробки сканованих креслень, векторизації та гібридного редагування.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт