Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

PTC є ThingWorx Converge — нове IoT-рішення.

PTC є ThingWorx Converge — нове IoT-рішення

Нова пропозиція розширює стандартні можливості платформи IoT ThingWorx для компаній, які створюють, експлуатують і обслуговують промислові вироби

Нидхэм, штат Массачусетс, США. 28 липня 2015 року. Компанія PTC (NASDAQ: PTC) представила нову пропозицію для Інтернету речей — ThingWorx Converge™. Це рішення, призначене для управління пристроями та з'єднаннями і швидкої розробки додатків, що доповнює функціонал платформи ThingWorx, надаючи нові можливості для компаній, які створюють, експлуатують і обслуговують промислові вироби. ThingWorx Converge також буде цікаво розробникам додатків і системним інтеграторам, створюють рішення для таких компаній.

Багатьом корпоративних додатків потрібен доступ до даних, отриманих з інтелектуальних взаємодіючих пристроїв. PTC ThingWorx Converge буде служити магістральних вузлом Інтернету речей в компанії. Воно забезпечить більш ефективний і захищений доступ до пристроїв і до утворюваним ними даними, подій і послуг. Це допоможе компаніям повніше використовувати переваги інтелектуальних взаємодіючих пристроїв і підвищить ефект інвестицій в IoT-проекти.

«Компаніям потрібна єдина платформа, яка забезпечить розробників додатків, системних інтеграторів і постачальників технологій можливістю випускати стійко працюють модульні IoT-додатки для «розумних» пристроїв, — коментує Говард Хеппельманн (Howard Heppelmann), керівник підрозділу взаємодіючих пристроїв в PTC. — Пропозиція ThingWorx Converge побудовано на загальній моделі даних. Воно допомагає легко взаємодіяти всім тим, кому потрібен доступ до магістрального сайту IoT, і підвищує ефективність їх роботи».

Можливості ThingWorx Converge включають в себе:

  • Магістральний сайт для обміну даними в режимі реального часу. Організації можуть використовувати Інтернет речей в існуючих корпоративних системах та бізнес-процесах, щоб підвищувати цінність продукції на всіх етапах виробництва.
  • Модель даних, заснована на передових методологіях. Готова модель даних для промислових виробів зі стандартними модулями інтеграції і готовими інструментами управління розроблена в результаті співпраці з тисячами промислових підприємств і побудована на платформі ThingWorx.
  • Розширені можливості. Прості у використанні готові рішення для віддаленого спостереження за виробами і ресурсами, для доступу і управління ними дозволяють ефективніше обслуговувати клієнтів, надавати більш якісну підтримку та підвищувати зручність роботи з виробами, що в підсумку підвищує задоволеність клієнтів.
«Щоб успішно перетворити бізнес Carestream і повністю розкрити потенціал Інтернету речей, нам потрібно інтегрувати дані, що передаються пристроями в режимі реального часу, з корпоративними ІТ-системами і бізнес-процесами на протязі всього циклу виробництва, від концепції до споживача, — відзначає Девід Шербурн (David Sherburne), відповідальний за інтелектуальні канали зв'язку та інженерну розробку ІТ-підрозділу корпорації Carestream Health. — Програми, подібні ThingWorx Converge, покликані допомогти компаніям об'єднати внутрішні компоненти і впровадити інноваційний підхід до інформації, щоб підвищити цінність своєї продукції».

Рішення PTC ThingWorx Converge планується до запуску на ринок в 2015 році.

Додаткові ресурси
Платформа IoT ThingWorx
Детальніше про ThingWorx Converge
Огляд Інтернету речей PTC
Про компанії PTC
PTC (NASDAQ: PTC) – глобальний постачальник технологічних платформ і корпоративних додатків для інтелектуальних мережевих виробів, процесів і систем.

Програмні продукти PTC призначені для виробничих підприємств і інших компаній, зайнятих у сфері створення, з'єднання, аналізу та обслуговування виробів. Завдяки удостоєної нагород платформі ThingWorx® для розробки і розгортання додатків, наші замовники відкривають нові можливості своїх продуктів і послуг за допомогою технологій Інтернету речей. Будучи основоположником розробки ПЗ для автоматизації проектування (САПР), компанія РТС доповнила свій портфель рішеннями для управління життєвим циклом виробів (PLM) та управління життєвим циклом обслуговування (SLM). Сьогодні в штаті компанії працює більше 6 000 фахівців, які обслуговують понад 28 000 підприємств по всьому світу.

Отримати додаткову інформацію можна на сайті компанії.

Про компанії ThingWorx, підрозділі компанії PTC
ThingWorx™, підрозділ компанії PTC (NASDAQ: PTC), представляє першу інтернет-платформу для ефективної розробки і запуску додатків для розумних взаємодіючих пристроїв. Технологія ThingWorx - основний елемент продуктового портфеля PTC для Інтернету речей (IoT) - доповнена можливостями рішення PTC Axeda®, лягла в основу першої в світі комплексної IoT-платформи, на якій реалізуються такі функції, як інформаційна зв'язаність виробів, управління пристроями з «хмари», бізнес-логіка, робота з великими даними, аналітика та розробка програм для віддаленого сервісного обслуговування. Такий інтегрований підхід дозволив створити комплекс технологій, необхідних для роботи в Інтернеті речей, за допомогою якого компанії можуть об'єднувати свої активні пристрої захищені мережі, швидко розробляти програми і підвищувати цінність своєї продукції за рахунок інновацій. Серед користувачів платформи ThingWorx, вже отримують додатковий прибуток завдяки потенціалу IoT, компанії з різних галузей, включаючи виробництво, енергетику, сільське господарство, транспорт і державні установи.

Додаткова інформація представлена на сайтах www.thingworx.com, www.axeda.com і www.PTC.com. Слідкуйте за нашими новинами в Twitter: @ThingWorx, @Axeda і @PTC.


PTC, логотип PTC, ThingWorx, Axeda і Converge є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками корпорації PTC або її дочірніх компаній у США та інших країнах.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт