Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Вітчизняні розробники проведуть форум «Розвиток. Російські технології для інженерів».

Вітчизняні розробники проведуть форум «Розвиток. Російські технології для інженерів»

Форум Розвиток

23 вересня в Москві пройде форум «Розвиток. Російські технології для інженерів» — захід, що об'єднає на одній площадці рішення російських розробників і дозволить підприємствам-учасникам по-новому поглянути на вітчизняний інженерний софт. Вендори познайомлять аудиторію з передовими CAD/CAE/CAM/PLM/MRP-інструментами та можливостями їх взаємної інтеграції.
Форум Розвиток

Організатором форуму виступає незалежне співтовариство розробників: компанії АСКОН, НТЦ «АПМ», ТЕСИС, АДЕМ, Эремекс. Разом з технологічними партнерами вони представлять повний спектр вітчизняних програмних продуктів, що охоплюють всі стадії виробничого циклу і становлять єдиний комплекс для вирішення інженерних завдань.

Дмитро Оснач, директор з маркетингу АСКОН:

Дмитро Оснач АСКОН «Серед споживачів інженерного ПО поширений міф, що вітчизняні продукти не витримують конкуренції із західними рішеннями. Можливо, коли-то у цієї теорії були підстави: адже багато підприємств познайомилися з програмними продуктами російських розробників ще 10, а то і 20 років тому, коли вітчизняний ІТ-ринок не до кінця сформувався, а пропоновані рішення були об'єктивно недостатньо зрілими і поступалися своїм імпортним конкурентам по функціональності. Однак ІТ — рухома сфера, тут ніщо не стоїть на місці. Програмні продукти постійно розвиваються, акумулюючи вітчизняні наукові напрацювання, досвід підприємств, вбираючи актуальні технологічні тренди — і ось сьогодні вони співставні за потужністю, функціоналу, продуктивності з закордонними аналогами. Так що приходьте на форум, вивчайте, задавайте питання розробникам, домовляйтеся про тестування, пробуйте, порівнюйте, складайте своє уявлення про програмні продукти!

Є й інший момент. Створення PLM-комплексу на підприємстві — це нескінченний процес. Виходять нові версії, розвивається функціонал, коригуються завдання та пріоритети й у самих користувачів — все це змінює ІТ-ландшафт підприємства. Раніше замовники прагнули побудувати весь PLM-комплекс на базі рішень від одного розробника. Більшості вдалося охопити лише рівень CAD і PDM, точково закрити розрахункові задачі, впровадити ЧПУ. Зараз перед підприємствами стоять більш глобальні цілі — включити в існуючий інформаційний контур нормативно-довідкову інформацію, технологічну підготовку виробництва і, звичайно, саме виробництво, забезпечити інтеграцію всіх цих «гвинтиків» автоматизації. Чи можна вирішити ці завдання з допомогою вітчизняного? Можна органічно вписати нові програмні продукти в існуючий PLM-комплекс? Можна безболісно замінити застарілі або не задовольняють вашим вимогам системи? Ми запрошуємо підприємства особисто переконатися в тому, що це можливо. Погляньте на вітчизняний ринок інженерного ПО-новому — він дійсно сильно змінився!».

Системи проектування, управління життєвим циклом вироби і виробництвом, програми для інженерних розрахунків і аналізу, підготовки керуючих програм для верстатів з ЧПУ і моніторингу верстатів, графічні станції, засоби візуалізації 3D-моделей — панорама інженерного софта розгорнеться на профільних секціях та спеціалізованій виставці, де учасники зможуть оцінити динаміку розвитку російських продуктів, спробувати їх у дії і особисто поспілкуватися з розробниками.

В рамках ділової програми будуть обговорюватися перспективи розвитку вітчизняного інженерного, ризики і виклики останнього часу, пов'язані з використанням імпортних програмних продуктів. Підприємства-учасники поділяться реальним досвідом впровадження і застосування ключових інженерних технологій російського виробництва. Відбудеться виставка програмних рішень.

Форум Розвиток

До участі у форумі запрошуються керівники та провідні фахівці інженерних служб та ІТ-підрозділів промислових підприємств, які шукають нові або альтернативні інструменти для вирішення своїх професійних завдань. Крім того, організатори пропонують приєднатися до команди форуму вітчизняним розробникам програмних продуктів, програм та апаратних засобів для машинобудівної та приладобудівної галузей.

Реєстрація на форум «Розвиток» на сайті plmrussia.ru.

Місце проведення: Москва, готель Холідей Інн Сокільники, вул. Русаковська, 24

Форум Розвиток

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт