Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новим директором ODA розробок став Сергій Вишневецький .

Новим директором ODA розробок став Сергій Вишневецький

Від редакції isicad.ru: Вже давно було відомо, що розвитком не-автодесковского DWG рулюють росіяни, а сьогодні в прес-релізі консорціуму було повідомлено, що фактичний керівник програмних робіт Сергій Вишневецький був офіційно призначений на позицію головного технолога, яку раніше займав Нейл Петерсон – нинішній президент ODA
.

Сергій Вишневецький ODA Фінікс, Арізона, 3 серпня 2015. Альянс з відкритого проектування (Open Design Alliance, ODA) оголошує призначення Сергія Вишневецького новим директором розробок.

Сергій став співробітником ODA у 2002 році на посаді програміста-розробника і був залучений в початкові стадії робіт по платформі Teigha® ще до першого релізу. Завдяки здібностям Сергія в області програмних розробок в поєднанні з технічною компетентністю і досвідом, в 2013 році він був призначений менеджером по розробкам. «Я відчуваю велике задоволення від занять складними програмними проектами і радий, що займався розвитком Teigha від концепції до зрілого і широко використовуваного продукту. Мені подобається, що моя робота вимагає креативності, управлінських навичок і лідируючого положеняи в команді», — сказав Сергій Вишневецький.

Президент ODA Нейл Петерсон зазначив, що Сергій володіє глибоким розумінням системного аналізу, засобів проектування і тестування, а також володіє солідним досвідом в розробках САПР-додатків. Крім того, він створив високоефективну команду, яка займається стратегічними аспектами розробок, так і оперативними завданнями.

Перед приходом в ODA, З.Вишневецький займався багатьма проектами в області зберігання даних і візуалізації. Він мав справу з багатьма платформами і мовами програмування, володіє обширними знаннями в області оптимізації софтвера і ін.

Багато подробиць про нинішній стан ODA, про історію та плани консорціуму – isicad-статті «Розвитком не-автодесковского DWG тепер керують росіяни».

Технічна довідка про ODA - в PLMpedia.

Оригінал прес-релізу

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт