Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Група LF Corp, що спеціалізується на виробництві модного одягу, вибирає галузеве рішення "My Collection" від компанії Dassault Syst.

Група LF Corp, що спеціалізується на виробництві модного одягу, вибирає галузеве рішення "My Collection" від компанії Dassault Systemes

Платформа 3DEXPERIENCE допомагає уніфікувати операції з управління дизайном, процеси розробки та процедури закупівель з метою виконання різнотипних вимог глобальних замовників

Велизи- "Віллакубле", Франція, 6 серпня 2015 року – Компанія Dassault Syst.PA), яка розробила платформу 3DEXPERIENCE і є світовим лідером в області рішень для 3D-проектування, створення цифрових 3D-макетів та управління життєвим циклом виробів (PLM), сьогодні повідомила про те, що група LF Corp, провідний азіатський постачальник модного одягу і аксесуарів, вибрала галузеве рішення "My Collection" для оптимізації процесів планування, дизайну та закупівель для своїх колекцій. Група LF Corp реалізує підтримку власних ініціатив глобального зростання за рахунок впровадження потужних інструментів для спільної роботи і розширення аналітичних можливостей в умовах єдиного цифрового оточення.

Група LF Corp, раніше відомий як LG Fashion Corp. ось вже більше 40 років спеціалізується на виробництві чоловічого і жіночого модного одягу, спортивних товарів, одягу для активного способу життя та аксесуарів. Крім 11 власних брендів, серед яких Maestro, Hazzys, Lafuma і Allegri, група розвиває 18 брендів за ліцензії – у тому числі DAKS, Max Mara, Isabel Marant, Vanessa Bruno, Vince і Joseph, і управляє 1500 мульти-брендових магазинів у Південній Кореї, Китаї, Японії, Тайвані і в Таїланді. У рамках своєї стратегії перетворення до 2017 року в глобальну компанію, яка входить у десяток найбільших фірм-виробників брендової продукції, LF Corp потребувала корпоративної виробничої системи, яка б сприяла ініціатив компанії щодо спрощення процесів дизайну, підвищення якості продукції та оптимізації закупівель, а також дозволяла розвивати глобальні топ-бренди і сприяла виходу компанії на нові ринки.

Побудована на базі платформи 3DEXPERIENCE, галузеве рішення Dassault Syst. Цифрове оточення дозволяє налагодити взаємодію між зацікавленими особами всередині компанії і за її межами, оптимізувати глобальну спільну роботу в режимі реального часу, організувати закупівлі і сезонне планування з урахуванням технологічних процесів. Завдяки підвищенню прозорості робочих процесів LF Corp отримала можливість приймати більш зважені, інформовані і ефективні бізнес-рішення з питань формування і розвитку колекцій, а також виконувати різноманітні вимоги замовників на міжнародному рівні.

"Ми вибрали галузеве рішення 'My Collection' від компанії Dassault Syst. – Ми вкладаємо значні кошти в ІТ, прагнучи домогтися підвищення конкурентоспроможності, і мають намір приєднатися до провідних світових брендів. Платформа 3DEXPERIENCE дозволяє нам адаптуватися до змін на ринку і забезпечити додаткові можливості для зростання в довгостроковому періоді по мірі зміни наших ділових потреб».

"Галузеве рішення 'My Collection' забезпечує міжнародним компаніям у світі моди та роздрібної торгівлі, таким як LF Corp, високу гнучкість і маневреність, дозволяючи керувати дизайном своєї продукції в контексті мінливих глобальних модних тенденцій, – говорить Сьюзан Олів'є (Susan Olivier), віце-президент Dassault Syst. – Наявність єдиного джерела інформації для всього ланцюжка – від проектування і до продажу, час, дозволяє в ряді випадків скоротити час, необхідний на розробку і управління колекціями, на 75%. Компанії отримують можливість не тільки скоротити виробничі цикли, але і використовувати виграний час для створення більш якісного дизайну й для прийняття більш грамотних рішень щодо закупівель, завдяки чому їх колекції будуть залишатися актуальними, відповідати новітнім трендам і задовольняти фінансовим цілям».

З більш детальною інформацією про галузевих рішеннях Dassault Syst.3ds.com/industries/consumer-goods-retail/">за адресою.

Про компанії Dassault Syst. Провідні рішення компанії допомагають змінити підхід до розробки, виробництва виробів і сервісу. Програми для взаємодії від Dassault Syst. Забезпечуючи підтримку понад 190 тис. замовників, Dassault Syst.

Для отримання більш детальної інформації відвідайте сторінку www.3ds.com.


CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, EXALEAD, NETVIBES, 3DSWYM і 3D VIA є зареєстрованими товарними знаками Dassault Syst.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт