Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Сферичний кінь у вакуумі».

Сферичний кінь у вакуумі. При вибору сюжету обкладинки нас надихнув один з експонатів, представлених у статті Р. Грабовскі ..radikal.ru/i303/1409/99/24c28a0eb3ba.jpg">Як зазвичай, в осінні місяці проходять багато головні вендорські події федерального і міжнародного масштабу. Давайте поглянемо на розділ .ru.
2 вересня (сьогодні) та 4 вересня
АСКОН. Живий показ.. Шириняна .
Мені здається, Pilot-ICE по ряду істотних параметрів можна назвати інноваційною розробкою. А як вважаєте ви?
17 вересня
Нанософт
Можна було припустити, що конференція з гостро-актуальною назвою . Однак конференція присвячена повномасштабного поданням продуктів однієї компанії - Нанософт, яку можна привітати і.ні, сапр-конференція.рф).
.
.. Подивіться. Solid Edge - краща альтернатива SolidWorks. Синхронна технологія: спроба № 3. Я зовсім не знавець і не шанувальник Solid Edge (хоча конкуруючі роботи ЛЕДАСа не могли не сформувати глибокої поваги до неухильно розвивається результатами розробників синхронної технології), однак, не виключаю, що коли-небудь народ дозріє для синхронної технології і в своєму класі перемога буде саме за SE.
. В оригіналі називалася стаття . Франсіс Бернар застерігає від стратегічно тупикового варіанти розвитку компанії, коли (1) продукти розробляються за принципом .
.. Зрозуміло, вендори зобов'язані безкомпромісно рекламувати свій продукт і несхвально ставитися до його конкурентам, так що розраховувати на їх об'єктивність не доводиться. З іншого боку, масовий користувач зобов'язаний вирішувати саме сьогоднішні завдання (інакше його звільнять), так що не будемо дивуватися його підозрілість по відношенню до того, що пахне акцентом на завтрашній або післязавтрашній день, а то й експериментом - навіть з привабливими перспективами. Це зовсім не означає, що думка не слід уважно вивчати: навпаки, вивчати його слід обов'язково, професійно і завжди.
. Про інших випадках варто поміркувати.
. Однак, зараз мене цікавить не можливість вирішення виконувати очікувані від нього функції в даний момент, тобто, не нормальна сьогоднішня працездатність, а можливості вендора забезпечити такий розвиток свого рішення, яке зможе задовольнити майбутні вимоги і підтримати конкурентоспроможність користувача завтра, післязавтра і далі.
. А такі потенціали тісно пов'язані не тільки з актуальним ресурсними можливостями вендора і з його здатністю до нетривиальному розвитку, але і з інвестиційної готовністю та інвестиційної здатністю гравців ринку (включаючи державу), в яких умовах працює вендор. Зокрема, якщо вендор виправдовує свої показники, плани і стратегію тим, що його ресурсний та зовнішньо-інвестиційний потенціал у 10, 100 або 1000 разів менше, ніж у зарубіжного конкурента, це може відігравати істотну роль при оцінці клієнтом своїх стратегічних ризиків.
.
. АСКОН відстає від Нанософт в обгорткового винахідливості на тему імпортозаміщення, але, об'єктивно кажучи, має більше підстав для лідируючих позицій в реальній або ритуальної реалізації одного з найпомітніших гасел сьогоднішньої Росії. В анонсі Дня Машинобудівника на цю тему є фактично тільки одна фраза . (Підприємства ОПК запрошуються до участі в програмі . Заміщення..
.
. Запрошую Дмитра Оснача у статті для isicad.ru оновити свій.
. У кінці серпня список доповідей істотно розширився, і вже можна достовірно оцінити тематичний розклад конференції (перше число пари - дані від 10 серпня, друге - від 28 серпня):
Архітектура та будівництво: .
10 серпня я нарахував 84 доповіді, 28 серпня їх стало 148. Треба сказати, що BIM-тематика рясно зустрічається і за межами секції АЕС: схоже, що AEC-BIM доповідей буде близько половини. Втім, для Autodesk це не дивно, для Autodesk CIS - тим більше.
Три тижні тому я звернув увагу на доповіді А. Бауска (АСКОН) і В. Талапова (Інтеграл). А зараз не пошкодую місця для анотації доповіді Марини Король (КОНКУРАТОР) . Для нашої країни. Наскільки витрати, пов'язані з переходом на BIM, виявилися вищими, ніж звичайні витрати на підтримання в належному стані комп'ютерного парку і ПО? Скільки коштувала реорганізація процесів: консультаційні послуги сторонніх компаній, час на розробку внутрішніх регламентів роботи, стандартів, бібліотек, перебудова документообігу? Як можна оцінити ризики втрати співробітників: відмовляються перенавчатися, а також тих, хто підвищивши свою ринкову вартість залишає компанію? Як можна пом'якшити гостроту кадрових питань? Скільки це коштує? У що обійдеться компанії відсутність яких би то не було дій у зв'язку з . Для переходу на технології інформаційного моделювання в будівництві в масштабах країни необхідна попередня підготовка по цілому ряду напрямів. Зокрема, перегляд та актуалізація правових, технічних нормативів, підходів до розрахунку кошторисів, орієнтованих зараз на роботу в традиційних технологіях. Скільки коштує розробка нового стандарту? Хто цим повинен займатися? Хто має фінансувати: бюджет? національні об'єднання? будівельний бізнес? BIM в масштабі країни передбачає підготовку . Які нові програми повинні з'явитися в архітектурно-будівельних ВУЗах? Нові спеціальності? Скільки часу потрібно на їх розробку, хто може зробити це грамотно і на високому рівні? Як організувати включення тематики BIM в програми системи підвищення кваліфікації працівників будівельної галузі? Виробники будівельних виробів, матеріалів і обладнання: у що обійдеться їм розробка електронних моделей їх продукції? З якими ризиками зіткнеться країна через п'ять років, якщо нічого з перерахованого вище не буде зроблено?
.
. Метою опитування було дослідження дій та очікувань користувачів. Ви познайомитеся з основними висновками дослідження, зокрема, з відмінностями між користувачами в різних частинах світу.
. Зокрема, слово . Практичні кейси підприємств.
. Навряд чи компанія не згодна з цією політикою і не стане використовувати її можливі плоди для вітчизняних компаній. Можливо, керівники Топ Систем, три роки займаючись створенням інноваційно-імпортозамінного продукту, втомилися від гнітюче пасивної або навіть деструктивної реакції на отримані реальні результати з боку тих, хто повинен був би, як раз в рамках оголошеної ними самими ж гостро-актуальної політики, всіляко сприяти впровадженню імпортозамінного та інноваційного продукту. Однак, подивимося.
. Звертає на себе увагу алгоритмічно-суворий тон детально розроблених. У цьому, як і 2012 році, захід SWR проводиться безпосередньо напередодні форуму 3DExperience: з урахуванням своєрідних відносин DS зі своїм SW-підрозділом такі дрібно-конспірологічні деталі календаря кидаються в очі.
. Подивіться, наприклад, свіжу статтю .
Хочу зробити свій isicad-комплімент: у категорії . Ознаки, крім загальної мовної грамотності, такі: завжди є чітка постановка задачі та висновки, повністю відсутня самовихваляння, акцент - суто ділове, чітко представлений метод рішення, або процес впровадження або/та огляд можливостей, виклад стилістично рівне та логічно обґрунтовано переходить від однієї підтеми до іншої і т.д.
. Воно пройшло шлях від спільного з IBMPLM-форуму. (Посилання на всі Форуми 2004-2011 наведені тут .
. Конкретні доповіді поки не згадуються, проте структура сесій вже представлена: вона заснована не на інструментальних жанрах, і не на традиційних ринкових нішах, а на цілком конкретних галузевих орієнтирів: АВІАКОСМІЧНА І ОБОРОННА ГАЛУЗІ, СУДНОБУДУВАННЯ І МОРСЬКИЙ БУДІВНИЦТВО, ЕНЕРГЕТИКА, ПЕРЕРОБКА, ЖКГ, Рішення 3DEXPERIENCE для прийнятного та сталого розвитку, ПРИРОДНІ РЕСУРСИ, ТРАНСПОРТ.
. Може бути, вітчизняним САПР-компаніям варто звернути більше уваги на такий підхід до ринку: звичайно, мова йде не стільки про структуруванні конференцій, скільки про таку взаємодію з користувачами, про який пише Бернар Франсіс. Треба сказати, що галузева взаємодія з ринком притаманне великим російським інтеграторам, наприклад, компаніям Борлас і Неолант.
. Тематика виставкової експозиції (значить, все-таки - виставка!) досить широка: від .

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт