Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Рекомендуємо почитати

Рекомендуємо почитати


Представляємо вступну статтю третього номера isicad.ru Давида Левіна «Бути самим собою легко і приємно не тільки в САПР » , який аналізуючи розвитку САПР - компанії аналізує наступні питання:
Як співвідноситься власне обличчя і власний розвиток?
Чи не гальмує чи розвиток фірми свідоме чи несвідоме збереження власного обличчя?
Як співвідноситься сутність суб'єкта із змінами навколишнього середовища?
Якою мірою слід враховувати ці зміни чи, скажімо, піддаватися їм?

Стаття PDF




У статті Миколи Снитнікова «День сміху, День математика, День народження та інші весняні тренди» аналізуються публікації номеру

Статья PDF




У статті «САПР як мистецтво» АСКОН запрошує взяти участь у Конкурсі Асів комп'ютерного 3D-моделювання 2014

Стаття PDF




У статті Барб Шміц «П'ять дивних трендів глобального ринку САПР в 2014 році» представила основні результати Британської консалтингової агенції Business Advantage Group з дослідження тенденцій ринку, засновані на опитуванні 409 користувачів САПР і менеджерів, які приймають рішення.

Стаття PDF




У статті Олександра Голікова: «У АСКОН з інженерами - загальний генотип» представлено ювілейне інтерв'ю з засновником компанії АСКОН про те , як все починалося і як все продовжиться.

Стаття PDF




У статті Дмитра Ушакова «SketchUp 2014: найпопулярніша у світі програма для тривимірного моделювання набуває рис BIM» говориться про найбільшого постачальника програмних і апаратних рішень для геодезичної зйомки, збору даних ГІС, сільського господарства, проектування та будівництва - компанії Trimble (США), яка оголосила про випуск версії SketchUp 2014.

Стаття PDF




У статті компанії SOLIDWORKS RUSSIA «3DPartFinder – система пошуку геометрично подібних деталей в SOLIDWORKS» представляється спеціалізований модуль програмного комплексу SOLIDWORKS - 3DPartFinder, призначений для проведення пошуку деталей за принципом подібності геометричної форми.

Стаття PDF




У статті Давида Левіна «Новий нестандартний продукт Аскона поширюватиметься нестандартно» говориться про нові пропозиції Аскона.

Стаття PDF




У статті номера «САПР і 8 березня: жінки - автори і героїні порталу isicad.ru» автори показали видатну роль жінок у формуванні контенту і образу порталу isicad.ru.

Стаття PDF




Стаття технічних фахівців компанії SolidWorks Russia Олексія Логінова,Олександра Зінгаревич «Створення та оформлення конструкторських специфікацій в SolidWorks» присвячена важливому аспекту інженерної діяльності зберіганню і управлінню даними про виріб.

Стаття PDF




«Як універсальна САПР перетворюється на спеціалізовану, або перехід на новий рівень проектування» представляється розробка групи компаній «Бюро ESG».

Стаття PDF




У статті Олега Шиловицького «Спільна робота в CAD і в Хмарі: полеміка з Харді Мейбаумом з GrabCAD» робиться наступний висновок. Спільна робота в CAD дуже цікава і як і раніше дуже важлива. Існує багато проблем і багато можливостей. Безшовна комунікація та підвищення ефективності є очевидним пріоритетом з точки зору компаній та окремих розробників . Попит на нові бізнес-моделі і цінові політики буде рухати компанії у бік розробки більш ефективних сервісів.

Стаття PDF




У статті «За допомогою САПР, вони надають форму нашому майбутньому» наводяться результати конкурсу Autodesk «Придай форму будущему! — 2013»

Стаття PDF




У статті Сергія Ковальчука «Ідея і п'ятнадцятирічний досвід української олімпіади «САПР і комп'ютерне моделювання в машинобудуванні» розповідається про єдину в СНД олімпіаду, де змагаються не користувачі, а майбутні розробники систем автоматизованого проектування.

Стаття PDF





До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт