Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Рекомендуємо почитати (подовження)

Представляємо вступну статтю першого номера isicad.ru Давида Левіна «Число унікальних відвідувачів isicad.ru за рік збільшилася на 27 %».

Стаття в форматі PDF


У статті Давида Левіна «Хмарна 3D-друк інтерактивних кросівок» представлено огляд галузевих новин за січень.

Стаття в форматі PDF


У статті «Autodesk Developer Network: як танцювати зі слонами» представлено інтерв'ю з Джимом Куонсі, директором Autodesk Developer Network.

Статья PDF


У статті Давида Левіна «Події світового та вітчизняного ринків САПР 2013 року в публікаціях isicad.ru» представлено найбільш значуще з відбитого порталом isicad.ru і робляться висновки:

1. Все більшого значення набуває демократизація, краудсорсинг в широкому сенсі слова, розширення будь-яких контактів із споживачем (3DExperience від DS, 360 від Autodesk)

2. Стало зрозуміло, що від 3D-друку нікуди не піти, але ще належить зрозуміти, навіщо вона всерйоз потрібна; приблизно так само: нікуди не дітися від хмар: залишилося тільки знайти їм безпечне і комерційно - обгрунтоване застосування.

3. Зміцнилося підозра: Уже ніщо не завадить області AEC поступово освоювати розвинені технології САПР.

4. САПР Росії набрав критичну масу популярності на світовому ринку (COFES Росія, C3D, РГК, ЛЕДАС, Нанософт); втім, ця популярність зовсім не еквівалентна комерційному успіху.

Стаття в форматі PDF


У статті Дмитро Ушаков «Інтернет речей зробить революцію в сервісному обслуговуванні» міститься коментарі до угоди з поглинання ThingWorx компанією PTC.

Стаття в форматі PDF


У статті Дмитра Ушакова «Новинки 3D-друку 2014: від пластику докондитерскіх виробів» міститься огляд нових моделей 3D Systems і Stratasys Makerbot , представлених на виставці CES - 2014.

Стаття в форматі PDF


У статті Софії Анікеєва, Володимира Талапова «Технологія BIM: усунення проектних помилок» констатується:

Економічна вигода від впровадження BIM - як мінімум 3-5% від вартості об'єкта: саме стільки за статистикою йде у Китаї при традиційному проектуванні на усунення проектних помилок, що виявляються на будмайданчику.

За оцінками експертів, у нашій країні ця цифра, що залежить від конкретних видів споруд, в цілому коливається біля позначки в 40%.

Стаття в форматі PDF


У статті Дмитра Ушакова «Дослідна експлуатація SOLIDWORKS на платформі V6: перші подробиці» стверджується, що SOLIDWORKS механічний Концептуальна на платформі CATIA/ENOVIA V6 дійсно успішно пройшов апробацію у клієнтів.

Стаття в форматі PDF


У статті Олега Носкова «Використання 3D-друку для вирішення актуальних проблем гідроенергетики» розказано про впровадження 3D-друку в Інституті теплофізики Сибірського відділення Російської академії наук.

Стаття в форматі PDF


У статті Дмитра Ушакова «Як створювати редаговані моделі в параметричних САПР» маються змістовні факти про тривимірному параметричному моделюванні та порівнюванні параметричного моделювання з прямим.

Стаття в форматі PDF


У статті Андрія Логвина «Мода та інновації. Перший погляд на нове покоління CAM системи ESPRIT від DP Technology» представлено огляд всіх позитивних і негативних сторін CAM системи ESPRIT.

Стаття в форматі PDF


У статті Давида Левіна «АСКОН атакує BIM, спираючись на C3D і А.Бауска» міститься фрагмент репортажу про форумі «Білі ночі САПР 2013».

Стаття в форматі PDF


У статті Росена Сапсова кутіїв «Система AVEVA допомагає компанії ЕООД «Бургаснефтепроект» скоротити час на проектування на 80%» представлений новий продукт: «AVEVA Laser Моделіст», використання якого призводить до значної економії коштів.

Стаття в форматі PDF


У статті Володимира Талапова «Технологія BIM: підготовка нових кадрів» представлені неповторні роботи випускників «НГАСУ» за спеціальністю «Проектування будівель».

Стаття в форматі PDF


У статті «Бізнес PTC стає все більш прибутковим» міститься інформація по квартальній динаміці виручки РТС.

Стаття в форматі PDF


У статті «COFES 2014 в Арізоні: сьогодні встановлено абсолютний рекорд російського представництва» міститься інформація про найбільший заход в області інженерного софтвера «COFES2014».

Стаття в форматі PDF


У статті Олега Пастушкова «Будівельники вибирають AVEVA Bocad» продемонстрований процес моделювання в AVEVA і позитивні сторони даного будівельного додатки.

Стаття в форматі PDF


У статті Сергія Кірьякіда «AutoCAD Civil 3D: П'ять прикладів впровадження при створенні інфраструктури Олімпійських ігор в Сочі» на прикладі інфраструктури в м.Сочі продемонстровані переваги BIM і Civil 3D технологій.

Стаття в форматі PDF


У статті Дмитра Ушакова «Перший погляд на SolidWorks Mechanical Conceptual» представлено огляд нового продукту Dassault Systemes на платформі 3DEXPERIENCE - SolidWorks Mechanical Conceptual.

Стаття в форматі PDF


У статті Сергія Кірьякіда «Доповнена реальність і перспективи її застосування в будівельній галузі» міститься уявлення автора про перспективи професійного застосування технології доповненої реальності, засноване на аналізі сучасних тенденцій розвитку комп'ютерних технологій.

Стаття в форматі PDF


У статті Марини Король «Оновлені вимоги до електронних проектам для експертизи: запрошуємо висловити свою думку» всі бажаючі запрошуються на обговорення нововведень щодо подачі проектно-кошторисної документації.

Стаття в форматі PDF


У статті «27 січня о Сан-Дієго стартував черговий форум SolidWorks World» міститься коротка інформація про найбільш важливих і вражаючих новинах, представлених на форумі, а так само представлений огляд нових продуктів Dassault Systemes.

Стаття в форматі PDF


У статті «С3D Labs: «З досвіду ми порівняні з лідерами, але працюємо швидше!» Представлено інтерв'ю з керівниками дочірньої компанії АСКОН - З 3D, Олегом Зиковим і Миколою Головановим.

Стаття в форматі PDF


У статті Євгена Білецького «Чому наші директори підприємств часто не бачать необхідності впроваджувати BIM. Репліка читача» розказано про причини переваги традиційного проектування над технологіями виробництва проектної документації BIM в країнах з недостатньо високим рівнем економіки.

Стаття в форматі PDF


У статті «28 січня продовжив свою роботу форум SolidWorksWorld 2014» описаний другий день форуму, на якому були представлені найвидатніші готові проекти, а так само відбулося кілька знаменних зустрічей з делегаціями різних підприємств.

Стаття в форматі PDF


У статті «Третій, самий цікавий, день форуму SolidWorksWorld 2014» йдеться про заключний дні форуму, де на огляд всім учасникам представили абсолютно нові продукти SolidWorks, а так само їх революційні можливості.

Стаття в форматі PDF


У статті Давида Левіна «Повідомляю підсумки опитування «Головні події вітчизняного ринку САПР» представлені результати голосування: «Які події - 2013 російського САПР ви вважаєте головними», а так само думка редакції, щодо рейтингу.

Стаття в форматі PDF


У статті Моніки Шнітгер «ДС купує Accelrys за 750 мільйонів доларів і об'єднує PLM з хімією і молекулярною біологією» міститься інформація про оголошення та підписанні угоди про поглинання Accerlryc і подальші плани компанії Dassault Systemes.

Стаття в форматі PDF



До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт