Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Рекомендуємо почитати (подовження подовження)

Представляємо вступну статтю другого номера isicad.ru Давида Левіна «САПР и $19000000000», в якій стверджується, що сьогодні на порядку денному не якісний контент, а налагодження засобів масового породження будь-якого контенту. Давид стверджує, що він не може гарантувати, що людство виживе, чи не потонувши в породжуваному їм самим інформаційному смітті і не фатально дурнішого в результаті поширення такого сміття, так само як не можна гарантувати, що воно не потоне в звичайному смітті або не вибухне, налагоджуючи все більш потужні засоби породження енергії. Але Левін також допускає, що все піде добре: тоді, рано чи пізно, мовчання знову стане золотом, мережі різного рівня стануть, в основному, використовуватися для колективного рішення корисних завдань (від загальнолюдських і корпоративних, до проектних та сімейних), і тоді стане затребуваним, а тому і з'явиться, наукомісткий контент вартістю 19 млрд і вище.

Стаття PDF


У статті Дмитра Ушакова «Жаркие. Зимние. Инженерные» виконано огляд галузевих новин за лютий.

Стаття PDF


У статті компанії SWR «SolidWorks Russia — одна из лучших в мире компаний по числу проданных лицензий SW и сложности проектов» наводиться післямова до SolidWorksWorld 2014:

Стаття PDF


У статті Володимира Талапова «Технология BIM: расходы на внедрение и доходы от использования» стверджується, що технологія BIM економить кошти на всіх стадіях життєвого циклу будівлі, але найбільшу ефективність вона приносить тоді, коли мова йде про комплексний підхід у роботі з об'єктом, оскільки, чим правильніше інформаційна модель створюється спочатку, тим більше вона дає користі потім.

Стаття PDF


У статті Павла Храпкіна, Сергія Комарова «Теперь вместе с Tekla» розповідається про результати проектів компанії «Бюро ESG » в сферах системної інтеграції та консалтингу, орієнтованих на області автоматизації процесів проектно- конструкторської діяльності в промисловому і цивільному будівництві, машинобудуванні, суднобудуванні і приладобудуванні.

Стаття PDF


У статті «Нанософт»: итоги года» опубліковано інтерв'ю, узяте головним редактором журналу «САПР і графіка» Дмитром Красковська, у Максима Єгорова, генерального директора компанії «Нанософт».

Стаття PDF


У статті Юлії Максимової « Autodesk - САПРяженія не відміняються, а, навпаки - перетворюються в ефективні галузеві Форуми» міститися короткі характеристики Форумів - нових регіональних заходів Autodesk Росія та СНД, а також їх розклад на 2014 рік.

Стаття PDF


У статті «Багато й авторитетно - про рішення Dassault Systèmes в галузі суднобудування » представлено вельми інформативне і живе інтерв'ю, узяте Дмитром Красковська, головним редактором журналу «САПР і графіка », у Алана Уара, віце -президента за додатками для суднобудування та морського будівництва компанії Dassault Systèmes.

Стаття PDF


У статті Рендола Ньютона « Dassault Systèmes прагне подвоїти свій ринок, заробивши в 2013 році $ 2.78 мільярдів і зробивши за останні 2 роки 16 поглинань » повідомляється, що продажі CATIA і Enovia знаходяться на постійному рівні, сповільнившись з початку рецесії. SolidWorks демонструє невелике зростання, який, однак, не компенсує показники CATIA. DS розраховує, що надалі зростання буде досягнуто за рахунок скоєних поглинань: за останні два роки їх було шістнадцять. У показники першого кварталу 2014 увійде 6 % зростання від недавно поглиненого Accelrys, а від (також нового придбання) RTT можна чекати 20 % - стільки ж, скільки від SolidWorks при збереженні сьогоднішнього рівня продажів. Accelrys сприяє розвитку нових ринків DS, а RTT зміцнює позиції компанії на традиційних ринках - автомобільному і аерокосмічному.

Стаття PDF


Стаття Андрія Ловигіна «Соціальна CAM- мережу. Огляд Autodesk CAM 360 » розповідається про програмний продукт « CAM 360 », запропонованому IT -гігантом інженерному спільноті на Autodesk University 2013.

Стаття PDF


У статті Андрія Ловигіна « Півроку новин зі світу CAM » isicam.ru підводить проміжні підсумки. На сьогоднішній день isicam.ru - це єдине інтернет -видання в РФ, що спеціалізується на публікації новин, статей і оглядів зі світу CAM (Computer - aided manufacturing) програмного забезпечення. Багато хто погодиться, що тематика ЧПУ і CAM все ж вузькоспеціалізована і менш освітлювана, ніж, той же CAD. Тим не менш, з моменту заснування (трохи більше півроку) сайт відвідали понад 7500 осіб, зафіксовано майже 60 тисяч переглядів сторінок.

Стаття PDF


У статті Даніель Добржинського « ZWCAD +: голосові позначки, динамічні блоки, кастомизация GUI і інше » основний акцент на висвітленні та просуванні продуктів компанії ZWSOFT. ZWSOFT позиціонує ZWCAD + як САПР, яка підтримує стандарти інтерфейсу і сумісності, прийняті на сучасному CAD ринку.

Стаття PDF


У статті «Юлія Максимова про Autodesk Форумах і САПРяженіях » Давид Левін призводить змісту інтерв'ю взятого у Юлії Максимової - керівника Autodesk Росія / СНД маркетингом.

Стаття PDF


У статті Миколи Снитнікова « Autodesk Core 1.0: спадкоємець ShapeManager або іграшка для ентузіастів ? » Аналізуються питання присвячені підтримки паралельних обчислень в геометричному ядрі Autodesk ShapeManager і обговоренню того, навіщо компанії знадобився ребрендинг нещодавно придбаного ядра TinkerCAD Gen6.

Стаття PDF


У статті компанії NVIDIA «Графічні технології з (і трохи математики) допомагають у пошуках справжнього кохання » міститься історія чудового математика Кріс МакКінлі, який використовував CUDA і GPU Tesla, щоб провести всі необхідні розрахунки для отримання справжньої любові, знайти жінку своєї мрії. 35 - річний Кріс довів, що математичні навички, а також трохи нахабства, цілком можуть стати еквівалентом суперсили справжніх мачо.

35-летний Крис доказал, что математические навыки, а также немного наглости, вполне могут стать эквивалентом суперсилы настоящих мачо.

Стаття PDF


У статті Дмитра Ушакова « Моделювання складань і аналіз кінематики » представляється стратегія Bricsys в області проектування для машинобудування.

Стаття PDF


 У статті Олега Шіловіцкого «Чи потрібно посилати PDM на якісь інші три літери? » Аналізуються проблеми існуючих PDM, які автор поділяє на дві групи: (1) складність використання і (2) складність адміністрування.

Стаття PDF


У статті компанії SolidWorks Russia «Олімпійське золото « куëтся » в SolidWorks » розповідається про застосування SolidWorks на етапі проектування медалей для Зимових Олімпійських ігор у Сочі. Програмний комплекс SolidWorks конфігурації Premium був впроваджений столичним ювелірним заводом « Адамас » в момент розробки технологічного процесу з виробництва медалей, з метою підготовки конструкторської документації на всі технологічні пристосування, складові деталі нагород (корпус медалей, кристали, які вставляються в корпус, елементи кріплення стрічки) і створення тривимірних моделей для підготовки керуючих програм для технологічного устаткування. За допомогою SolidWorks було спроектовано також порядку 60 спеціалізованих допоміжних пристосувань для різних механізованих і ручних операцій кожного етапу створення нагород, для того, щоб полегшити працю робітникам і встигнути виготовити медалі в строк, оскільки в процесі виготовлення медалей у підприємства на рахунку в буквальному сенсі була кожна хвилина.

Стаття PDF


У статті Дмитра Ушакова « Проектування виробів із листового металу на платформі Linux » розповідається про нову версія BricsCAD V14 для платформи Linux.

Стаття PDF


У статті провідного спеціаліста з маркетингу компанії «Топ Системи » Людмили Немцева «Топ Системи» в 2013 році: розвиток успішних проектів » описуються розгортання систем T- FLEX PLM на виробничих підприємствах в 2013 році.

Стаття PDF


У статті Леоніда Платонова інженера -конструктора ДП НДІКА (м. Донецьк) « ЛОЦМАН: 24. Візьми архів з собою або навіщо проектувальнику мобільні додатки » описуються результати отримані автором за активної участі Лілії Платонової, заступника директора з будівництва ТОВ « Техстройінвест ».

Стаття PDF


Алена Журавльова в статті «Як Ірісофт і РТС впроваджують сучасні інженерні знання у школи» відзначає, що компанія ІРІСОФТ відрізняється активним і творчим впровадженням в школи Санкт -Петербурга практичних знань з області САПР і PLM. Приклади цієї діяльності відображені в деяких публікаціях на порталі isicad.ru

Стаття PDF


У статті «САПР, інженерна династія Красковська і 23 лютого » розповідається про Дмитра Красковский - головний редактор журналу «САПР і графіка » і про його батька - Геннадій Олександрович Красковська, інженера - ветерана, активно працює на дуже відповідальній ділянці виробництва підводних човнів.

Стаття PDF


У статті «Впровадження PLM допомогло екіпірувати російських атлетів Сочі - 2014 і Володимира Путіна » говориться, що компанія Gerber Technology (США), лідер на ринку CAD / CAM і PLM для швейної промисловості та виробництва виробів з гнучких матеріалів, повідомила, що її система YuniquePLM ® використовувалася російською компанією Bosco Sport, офіційним постачальником спортивного одягу для декількох команд- учасниць Зимових Олімпійський ігор в Сочі (Росії, Іспанії, Сербії та України). За допомогою YuniquePLM Bosco Sport прискорила виробництво і поставку уніформи сотням Олімпійських атлетів і більше 45 тисячам волонтерів.

Стаття PDF


У статті « Autodesk знижує виручку, але не знімає рожеві окуляри » наводяться підвела підсумки чергового кварталу і всього фінансового року компанії Autodesk Квартальна виручка компанії склала 587 млн ​​доларів США, що на 3 % нижче результату аналогічного кварталу рік тому. Зниження торкнулося всіх чотирьох сегментів бізнесу компанії: найменше (на 0,5 %) впали продажі платформних рішень і бізнесу, що розвивається (а сумарні продажі AutoCAD і AutoCAD LT навіть виросли на 1 %), найбільше (13 %) знизилися продажі в секторі " медіа та розваги " (відзначимо, що цей напрямок бізнесу Autodesk демонструє негативну динаміку вже 8 кварталів поспіль, зменшившись за цей час на чверть).

Стаття PDF


У статті Роберта Гріна «Відкритий лист вендорам САПР: ось, що реально потрібно від вас інженерам » міститься звернення до керівників САПР -компаній, в якому говориться:

Перестань розповідати нам про наших же потребах.

Вернись в реальність і викинь гасла на мороз.

Забезпеч швидкість і стабільність.

Зроби акцент на функціональній простоті.

Зроби обслуговування ПО простіше - набагато простіше.

Підтримай свою секретну зброю.

Допоможи мені переконати мого боса.

Стаття PDF


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт