Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Рекомендуємо почитати (випуск 4)

Четвертий номер isicad.ru

Четвертий номер isicad.ru відкриває статися Давида Левіна: «Чи можна сьогодні монетизувати хмарну САПР -систему. Роздуми про випадок АСКОН - DEXMA». У ній автор висловлює свою точку зору щодо припинення Аскона фінансування проекту DEXMA і про успішність вкладень в САПР.

Статья PDF


У статті Іллі Лічман: «Фінанси, 3d- друк, інтерв'ю та курйози», автор коротко і яскраво представляє огляд галузевих новин за квітень 2014 року, а так само розповідає про цікаві прийдешніх форумах і конференціях.

Статья PDF


У статті Володимира Талапова: «Технологія BIM: парадокс близнюків ?», Автор розповідає про новий продукт Bentley systems: Bentley AECOsimBuilding Designer і про думки гостей презентації, щодо даної програми.

Статья PDF


У статті «АСКОН: цифри і факти в ювілейному світлі» представлені графіки і рейтинги, що демонструють безумовне зростання вгору!

Статья PDF


У статті Ральфа Грабовського «Autodesk звинувачує ZWCAD Software в нелегальному клонуванні AutoCAD» автором надані причини позову до ZWCAD Software і можливі наслідки даного судового процесу.

Статья PDF


У статті «Bentley Systems представила нові інструменти для інфраструктури майбутнього» йдеться про третій щорічній конференції користувачів Bentley Systems: підведення підсумків минулого року, нововведення сьогодення і проекти на майбутнє.

Статья PDF


У статті Михайла Малова «Механообробка в світі SolidWorks» мова йде про роботу модуля CAMWorks, призначеного для отримання на основі тривимірної моделі готових програм для виготовлення деталей і оснащення на фрезерних, токарних і інших верстатах.

Статья PDF


Фредерік Вашером у статті «3D-друк відкриває нові можливості для бізнесу» розповідає про перспективи, які відкриваються перед компанією Dassault Systèmes у зв'язку з істотним проривом у розумінні ролі 3D-друку і супутніх технологій з точки зору бізнесу.

Статья PDF


У статті Давида Левіна «Поки ще невідомо, чи стане 3D-друк ширвжитком, але вона вже розширює можливості маркетингу для САПР - вендорів» автор ділиться своєю думкою про поточний питанні, а так само представляє відношення Карла Басса до нього.

Статья PDF


Микола Ситніков у статті «Autodesk BIM - Форум зібрав у Новосибірську 250 фахівців. На черзі - машинобудування»надав фотозвіт з першого запланованого заходу BIM -форуму в Новосибірську.

Статья PDF


У статті «Форум Аскона «Білі ночі САПР» перестав бути форумом САПР» йдеться про те, що організатори форуму, який проводитиметься вже в 9 разів з 2005 року, істотно переорієнтовано в сторону бізнесу, і тепер називається «бізнес -форумом». Про прийдешнє заході та очікуваних новинках пише редакція isicad.ru.

Статья PDF


Редакція isicad.ru у статті «Подробиці про те, чому АСКОН припиняє фінансування DEXMA Labs» опублікувала оптимальні варіанти подальшого життя проекту DEXMA, я ий для нього бачать гендиректор Аскона і директор DEXMA.

Статья PDF


Стаття «Робота з обладнанням з ЧПУ: досвід компанії InterCAD» Ігоря Шептунова присвячена актуальною і затребуваною тематики: автоматизації виробничої діяльності.

Статья PDF


У статті «Проект«Bleu»від Dassault Systèmes: п'ять етапів проектування автомобіля з використанням 3D друку» поетапно описані всі п'ять кроків, які сформувала спеціалізована команда, сформована в рамках даного проекту.

Статья PDF


Володимир Талапов у статті «Компанія Bentley Systems підводить підсумки 2013: вони вражають» розповідає про конференцію, яка проходила в Москві. Компанія демонструвала всі свої досягнення і методи роботи. Присутні були вражені.

Статья PDF


У статті «Хто лідер у галузі AEC, і що таке BIM третього рівня?» Редакція isicad.ru розповідає про річній виручці лідерів галузі АЕС, структурі доходів найбільш конкуріруемих компаній і дає відповідь на питання, що таке BIM третього рівня.

Статья PDF


У статті «Вчора в Арізоні закінчується COFES 2014. Чим там займалися російські учасники ?» Йдеться про не меншому внесок російських учасників на всесвітній конференції.

Статья PDF


У статті Дмитра Ушакова «Здобувши переконливу перемогу в CAD, Dassault все ще відстає від PTC в PLM» редакція isicad аналізує квартальні звіти Dassault Systemes і PTC.

Статья PDF


У статті «GrabCAD: соціальна мережа або хмарний PLM ?» Миколи Ситнікова, опубліковано інтер'ю з Робом Стивенсом кассательно поточного стану та подальших планах компанії.

Статья PDF


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт