Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

SolidWorks Inspection - нове рішення для контролю конструкторської документації

SolidWorks Inspection - нове рішення для контролю конструкторської документації

В автомобільній, аерокосмічній, оборонній, нафтогазовій індустріях, атомній енергетиці, медицині і багатьох інших галузях існують жорсткі вимоги до розроблюваної продукції. Більшість компаній, що працюють в наведених галузях, повинні забезпечувати жорсткий документальний супровід своїх розробок. Багато користувачів SolidWorks проводять перевірку та нормоконтроль конструкторської документації (First Article Inspection - FAI), після чого оформляють відповідні акти перевірки. І лише небагато для цих цілей використовують програмне забезпечення, що дозволяють виявити недоробки та помилки розробників.

SolidWorks Inspection - програмне забезпечення, що дозволяє здійснювати перевірку розроблюваної в SolidWorks документації як на стадії кінцевого нормоконтролю (FAI), так і в процесі її розробки, що значно спрощує та автоматизує процес контролю конструкторської документації та створення необхідних актів перевірки (за формами AS9102, PPAP і т. д.). SolidWorks Inspection може бути як автономним додатком, так і вбудованим в SolidWorks, що дозволяє користувачам використовувати свої дані незалежно від того, чи є вони файлами SolidWorks, PDF або TIFF. SolidWorks Inspection Professional має розширені можливості SolidWorks Inspection, надаючи користувачам відразу кілька способів введення вимірюваних значень безпосередньо в проект, що перевіряється. Значення кожної характеристики може бути введено вручну, з використанням програмних вимірювачів лінійних параметрів або шляхом імпорту даних координатно-вимірювальної машини.

SolidWorks Inspection є простим і інтуїтивно зрозумілим додатком, що дозволяє скоротити до 90% часу, необхідного для перевірки конструкторської документації, і практично повністю виключити помилки, що притаманні будь-якому ручному процесу. Таким чином, SolidWorks Inspektion дозволить поліпшити якість і скоротити час виходу виробу на ринок. За словами розробників, SolidWorks Inspektion буде доступний вже цієї весни.

SolidWorks_Inspection_002-615x345.png

SolidWorks_Inspection_006-615x345.png

SolidWorks_Inspection_010-615x345.png


[ресурс: my.solidworks.com ]


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт