Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини Океанмашенерго

Ось уже місяць перебувають в експлуатації два автоматизованих самопромивних фільтрів ФК-2700Д, які були поставлені раніше. Фільтри змонтовані в фільтрувальної доменного цеху №8 ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" замість зарубіжних автоматизованих фільтрів, які прийшли в непридатність менш ніж за 5 років.

Основні параметри фільтрів ФК-2700Д:
пропускна здатність по воді 2500 м3/годину;
тиск на вході у фільтр 1,0 МПа;
розмір комірки фільтруючого елемента 0,5 мм;
встановлена потужність 0,75 кВт.

Фільтри серії ФК Океанмашенерго були обрані Замовником з понад десятка пропозицій інших постачальників як такі, що найбільш повно задовольняють вимогам за параметрами і особливо, вимозі повної відповідності монтажних розмірів до вже існуючих комунікацій фільтрувальної.

Місячна промислова експлуатація двох фільтрів довела правильний вибір обладнання. Фільтри прекрасно вловлюють забруднення з охолоджуючої води, виводять їх в автоматизованому режимі в зливний трубопровід. При цьому перепад тиску на чистому фільтрі не перевищує 0,035 атм.

На черзі завершення виготовлення і постачання третього і четвертого фільтрів для повного оснащення фільтрувальної ДП-8 сучасними і ефективними українськими фільтрами замість фільтрів зарубіжного виготовлення, які не виправдали очікувань.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт