Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Старт відбувся! Процес пішов!

Старт відбувся! Процес пішов!

  

17 червня на кафедрі гірничих машин та інжинірингу відбувся перший випуск 2014 року. П'ять славних випускників групи ГМммС-12-1: Ярослав Цибульський, Маргарита Волкова, Юлія Скорченко, Владислав Щетинін, Оксана Нагірна постали зі своїми дипломними проектами перед грізною Державної Екзаменаційної Комісією, яку очолює директор ПКТІ «Дніпроважмаш» Юлій Олександрович Драгомерецькій. В комісію також входять завідувач кафедри гірничих машин та інжинірингу, професор Заболотний К.С., професор Франчук В.П., професор Клочков Віктор Григорович і доцент Запара Є.С.

Перший тримав удар староста групи Ярослав Цибульський, у якого керівник дипломного проекту доцент Панченко О.В. Треба відзначити, що у Ярослава виходив диплом з відзнакою. І Ярослав постарався - захист пройшов блискуче. Ярослав отримав не просто оцінку відмінно, але за шкалою ECTS оцінку А, а в балах - 100. Молодець Ярослав, так тримати!

 

Треба сказати, що в цей день всі хлопці й дівчата були в ударі і отримали свої п'ятірочки. Вітаємо Вас, наші дорогі Випусники, з присвоєнням Вам кваліфікації фахівець в машинобудуванні, бакалавр і чекаємо Вас на п'ятому курсі.

 

Слайд-шоу захисту проектів


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт