Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Вітаємо наших колег з компанії SolidWorks Russia!


Трохи історії. Кафедра гірничих машин та інжинірингу, починаючи з 2003 року, підтримує ділові і дружні відносини з компанією SolidWorks Russia. Цього року кафедрі вдалося виграти грант компанії SolidWorks, а наш університет увійшов до п'ятірки кращих університетів СНД. Професор Заболотний К.С., доцент Москальова Т.В. та старший викладач Жупіев А.Л. пройшли підготовку в компанії SolidWorks Russia в м. Москві. Кафедра постійно виставляла на конкурс SWR кращі роботи своїх студентів, аспірантів, викладачів, займаючи перші місця. В даний час кафедра є Авторизованим навчальним центром компанії.

На минулому в Сан -Дієго (США, штат Каліфорнія) форумі SolidWorks World компанія SolidWorks Russia була нагороджена призами керівництвом SolidWorks Corporation, як компанія, що увійшла до п'ятірки кращих компаній по всьому світу за кількістю проданих ліцензій і по складності реалізованих проектів впровадження. Компанія SolidWorks Russia визнана кращою компанією в регіоні EEMEA за освітньою програмою (SWR -Академія). Крім того, команда бета-тестерів по різних напрямках SolidWorks компанії SolidWorks Russia знову визнана найкращою в світі!



Ми від усього серця вітаємо Генерального директора SolidWorks Russia - Олену Мурованну , комерційного директора Дмитра Зубова, директора з корпоративних продажів Ірину Гуменюк, виконавчого директора Дмитро Собяніна, кращих у Світі тестувальників Михайла Малова, Андрія Алямовського і Людмилу Старовєрову, весь колектив компанії SolidWorks Russia із заслуженою перемогою! Сподіваємося на подальшу співпрацю.





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт