Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Геннадія Півняка вітають з обранням на пост ректора

16.02.2016

Геннадія Півняка вітають з обранням на пост ректора

Продовжують надходити вітання на адресу НГУ й особисто академіка НАН України Геннадія Півняка з нагоди успішно проведених виборів ректора


Академіка НАН України Геннадія Півняка продовжують вітати з перемогою у перших на Дніпропетровщині демократичних виборах на пост ректора Національного гірничого університету. Як відомо, його обрання   на цю посаду стало прикладом дійсно прозорих виборів, проведених на засадах верховенства права та високому організаційному рівні, відповідно до переконань і моральних чинників учасників як виборчих перегонів, так і волевиявлення.

 Геннадія Півняка привітав президент Спілки ректорів вищих навчальних закладів України Л. В. Губерський:

«Шановний Геннадію Григоровичу!

Від імені Спілки ректорів вищих навчальних закладів України та від себе особисто щиро вітаємо Вас з високою довірою колективу у зв’язку з обранням на посаду ректора Національного гірничого університету.

Упевнені, що Ваш професійний досвід і невичерпна енергія й надалі сприятимуть подальшій розбудові освітянської галузі, а Національний гірничий університет України від Вашим керівництвом буде уособлювати прогресивний шлях розвитку освіти й науки України, утверджувати демократичні принципи розвитку суспільства і держави.

Бажаємо Вам, дорогий Геннадію Григоровичу, міцного здоров’я, родинного благополуччя, творчих успіхів і довгих років життя і праці на славу України».

Надійшло привітання від ректора ПДАБА, доктора технічних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України академіка Академії будівництва України В.І. Большакова:

«Вельмишановний Геннадію Григоровичу!

Поздоровляємо з обранням на посаду ректора на новий термін, бажаємо Вам подальших успіхів, міцного здоров’я, довголіття, миру та злагоди».


ІАЦ НГУ 


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт