Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Іноземні студенти НГУ карнавалять, як українці!

13.04.2016

Іноземні студенти НГУ карнавалять, як українці!

12 квітня 2016 року відбувся Фестиваль дружби народів «Карнавалимо, як українці!», який об’єднав іноземних студентів з трьох континентів: Європи, Азії та Африки. Державний вищий навчальний заклад «Національний гірничий університет» гостинно зустрів іноземців з десятьох країн світу: Туркменістану, Монголії, Китаю, Палестини, Зімбабве, Демократичної Республіки Конго, Гвінеї, Малі, Республіки Конго та Анголи.


Ведучі фестивалю студентка 3-го курсу Курбанкулова Насіба та студент 5-го курсу Вемба Карлос 

Своїми виступами студенти-іноземці ще раз підтвердили, що вони вміють не тільки добре навчатися та виборювати призові місця на олімпіадах та інших інтелектуальних змаганнях, готувати складні доповіді, гідно виступати на конференціях, але й мають надзвичайні творчі та кулінарні здібності.

«Талановита людина – талановита у всьому», – підкреслює організатор цього культурного заходу доцент кафедри іноземних мов НГУ Валентина Луценко. – Не даремно головною метою нашого свята є розширення студентського світогляду, сприяння культурній обізнаності молоді про презентовані країни, посилення інтересу до міжкультурної комунікації».


Не випадково, що таке велике свято було проведено у Національному гірничому університеті, адже наш університет співпрацює з 40 університетами та науковими закладами з 20 країн світу.

Фестиваль дружби народів «Карнавалимо, як українці!» розпочався з презентацій рідних країн студентів. Наче на великому літаку була здійснена подорож усіма країнами – учасниками карнавалу. За декілька хвилин глядачі мали можливість перенестися з однієї країни до іншої, побачити найунікальніші пам’ятки та почути про них стислі, але дуже захоплюючі розповіді.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт