Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Кінець Всесвіту!.

Кінець Всесвіту!

Масштабні зміни в самій Всесвіту почнуться через 150 мільярдів років.
Відео, яке демонструє долю Землі і кінець Всесвіту, з'явилося в інтернеті. Ролик переносить глядачів на трильйони років вперед, в епоху, коли на нашій планеті вимре життя, пише The Daily Mail.

Джо Хенсон - автор відео
Через 600 мільйонів років, як вважає Хенсон, із-за надмірної концентрації вуглекислого газу в земній корі на Землі стане неможливий фотосинтез. Через мільярд років все життя на Землі зникне, так як нагревающееся Сонце висушить океани і спалить всю рослинність.
Через чотири мільярди років Чумацький Шлях зіллється з галактикою Андромеди, але з-за величезної відстані між зірками це навряд чи обернеться катастрофою: як вважає Хенсон, в результаті зіткнуться лише шість з трильйонів зірок, розташованих в обох галактиках.
Ще через 3,9 мільярда років на Сонці закінчиться газ, після чого вона почне розширюватися і поглине Меркурій і Венеру. Через 9,5 мільярда років світило перетвориться на білого карлика.
Масштабні зміни в самій Всесвіту, за словами Хенсона, почнуться через 150 мільярдів років. Через розширення Всесвіту всі галактики віддаляться від Чумацького Шляху на величезну відстань - таке, що перестануть бути видимі з Землі, якщо вона до того часу ще буде існувати. Через 850 мільярдів років перестануть формуватися нові зірки, а через 110 трильйонів згаснуть останні з них.
Через квадрильйон років те, що залишиться від Землі, поглине чорний карлик, який перетвориться Сонце. Потім вся матерія стане настільки розрідженою, що, по суті, у Всесвіті нічого не залишиться і космос буде абсолютно порожнім, каже Хенсон.
Відповідно до іншої теорії, в кінці життя Всесвіту відбудеться
Йти



До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт