Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

У Китаї відкрилася клініка для постраждалих від міського смогу.

Міський смог

Кожен, хто бував у великих містах Китаю, знає, що якість місцевого повітря гірше, ніж, наприклад, в Америці або Європі. Країна давно відчуває проблеми з чистим повітрям, але в цьому році ситуація особливо загострилася з початком опалювального сезону котельні по-старому працюють на вугіллі. У зв'язку з цим Народна лікарня в південно-західній частині Китаю відкрила клініку для пацієнтів, задихаються від смогу.

З моменту відкриття минулого тижня в спеціалізованій клініці в Ченду провінції Сичуань вже вилікували понад 100 пацієнтів. За словами лікарів, клініку було вирішено створити після збільшення кількості людей, що скаржаться на проблеми з диханням.

Кашель, біль і першіння в горлі - найбільш поширені симптоми, з якими люди звертаються за медичною допомогою. «До нас також приходять з астмою і серцевими захворюваннями, викликаними або загостреними смогом», - розповідає лікар Ван Киксун.

Лікарі прогнозують, що кількість таких клінік буде зростати, оскільки це приносить дохід. Уряд у свою чергу бачить в екологічній обстановці в країні і позитивні сторони - комуністична партія Китаю планує використовувати зміг в оборонних цілях.

Жителям мегаполісів також було запропоновано рятуватися від смогу за допомогою велосипедів-фільтрів.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт