Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

відео дня | Мистецтво простору і часу в анімації.

Піонер анімації Норман МакЛарен за роботою

І дорослі, і діти безумовно люблять дивитися анімаційні фільми. Правда, мало хто з глядачів задає собі питання: як ці картинки так реалістично рухаються на екрані? Користувач YouTube з ніком TED Ed створив спеціальне відео, що пояснює основні принципи використання часу і простору, які художники-аніматори використовують під час роботи над мультфільмами.

«Те, що відбувається між кадрами - набагато важливіше того, що зображено в самих кадрах», .

І дійсно, для глядача за кадром залишається дуже багато. Багато з них навіть не можуть собі уявити, наскільки важка праця аніматора. Як складно реалістично передати на екрані те, до чого ми так звикли в нашій повсякденності. Художники-аніматори повинні вміти не тільки малювати, але ще й розуміти всю суть оточуючих їх речей. Вони повинні знати, як той чи інший предмет веде себе в реальності, як на нього діють фізичні закони та багато-багато іншого.

У цьому відео на прикладі звичайних геометричних форм, маніпуляцій з часом, а також звичайних круглих предметів зразок кулі для боулінгу і гумового м'ячика TED Ed зрозумілою мовою пояснює глядачам, як тісно пов'язані час і простір в анімації. І як лише при допомозі цих двох інструментів можна анімувати безліч абсолютно різних речей і явищ.

Незважаючи на той факт, що дане відео на англійській мові, воно дуже добре сприймається і йому не потрібен спеціальний переклад для того, щоб ви вловили суть процесу анімації.

. itemscope itemtype="http://schema.org/VideoObject"> Animation basics: The art of timing and spacing - TED-Ed

View full lesson: http://ed.ted.com/lessons/animation-basics-the-art-of-timing-and-spacing-ted-ed Expert timing and spacing is what separates a slide show from a truly amazing animation. TED-Ed demonstrates, by manipulating various bouncing balls, how the smallest adjustments from frame to frame can make all the difference. Lesson and animation by TED-Ed.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт