Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Власники PlayStation 4 в три рази частіше дивляться порно, ніж власники Xbox One.

sugardvd

Сучасний світ перетворив ігрові консолі більше ніж просто звичайні приставки для ігор. Через них ви можете дивитися фільми, спілкуватися по Skype, бродити в Інтернеті і.

І якщо вірити цій статистиці, власників ігрових приставок PlayStation 4 можна назвати збоченцями. Виявляється, що кількість власників PS4 і підписаних на онлайн-сервіс порноконтент в три рази більше, ніж кількість осіб, що підписалися на цей же сервіс власників приставки Xbox One. Правда, тут нічого дивного немає, так як PlayStation 4 зараз продається краще, ніж Xbox One . Досить імовірно, що відрив став ще більш помітним. Чи означає це те, що власники PS4 дійсно ті ще збоченці? Вирішувати це питання ми залишимо вам краще.

Власник сайту SugarDVD Джакс Сміт:

«Мені здається, Xbox One є прекрасною базою для порно в майбутньому. Так, на PlayStation 4 наш контент розходиться відмінно, але Xbox One пропонує більше можливостей інтеграції інтерактивного контенту».

Сміт вказує, більш висока інтерактивність можлива за рахунок камери Kinect. Хоча тут же зазначається, що багато любителів порно цю камеру можуть соромитися, тому і статистика на користь власників PlayStation 4. Крім цього, Сміт навів список найпопулярніших порнофільмів, які власники обох приставок подивилися в грудні минулого року. Зі зрозумілих причин, його тут приводити не будемо.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт