Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

E3.series на виставці «Електричні мережі Росії - 2013».

E3.series на виставці «Електричні мережі Росії - 2013»

 E3.series З 3 по 6 грудня 2013 року відбудеться 16-а Міжнародна спеціалізована виставка «Електричні мережі Росії», де наші фахівці ознайомлять відвідувачів з E3.series.

Запрошуємо вас відвідати стенд Компанії ПОІНТ!

Місце проведення: р. Москва, Проспект Миру, Всеросійський виставковий центр (ВВЦ), павільйон 75, зал А, стенд А250.

На стенді компанії спеціалісти Компанії ПОІНТ, дистриб'ютора німецької компанії Zuken E3 GmbH, познайомлять учасників виставки з програмним комплексом E3.series. Дане ПЗ призначене для розробки проектів систем управління, Квпіа, АСУТП, ПКУ, РЗА, систем електропостачання, розкладки і кабельної мережі джгутової. E3.series - це сучасне, потужне і унікальне рішення на ринку електротехнічних САПР. Воно дозволяє виконати повний цикл проектних завдань. Необхідна конструкторська документація в системі випускається в автоматичному режимі. Вбудовані методи проектування, контролю та інноваційні технології об'єднані в надзвичайно потужне і ефективне рішення.

Фахівці департаменту E3.series Компанії ПОІНТ розкажуть гостям стенду про продукти, що утворюють єдину універсальну середу проектування високошвидкісних друкарських плат від компанії Zuken. Програмні комплекси CADSTAR та/або CR-8000/5000 спільно з програмним комплексом E3.series орієнтовані для автоматизованої розробки комплексних проектів в приладобудуванні, аерокосмічній галузі, машинобудуванні та інших галузях промисловості.

Також прийшли відвідувачам будуть презентовані проекти успішного впровадження E3.series користувачами провідних підприємств РФ.

Наші представники будуть раді відповісти на всі ваші запитання учасників виставки і дати кваліфіковані поради.

Детальніше про продукти E3.series

Детальніше про захід

Про Компанії ПОІНТ
Компанія ПОІНТ («Пошук, освоєння, використання нових технологій») активно працює на російському ринку САПР з 1990 року, здійснюючи локалізацію, адаптацію, постачання та супроводження програмних продуктів з різних прикладним напрямами. За 23 роки наші фахівці придбали багатий досвід в області комплексних проектних рішень - від інженерної геодезії, картографії та інженерних комунікацій до архітектури і будівництва.

Будучи дистриб'ютором німецької компанії Zuken E3 GmbH ми пропонуємо систему E3.series для вирішення задач проектування в БКС, Квпіа, АСУТП, РЗА електротехніку. Компанія ПОІНТ здійснює продаж русифікованих версій E3.series, підтримку, навчання та підвищення кваліфікації користувачів на базі сертифікованого Навчального центру компанії, впроваджує в систему нові прикладні модулі.

Партнери та дилерська мережа Компанії ПОІНТ розташовані у великих промислових містах Росії, а також Києві. Ми прагнемо до розширення списку партнерів для роботи з новими програмними продуктами. Наші торговельні посередники відповідають найвищим стандартам за рівнем підготовки фахівців для технічної підтримки і супроводу САПР.

www.pointcad.ru
www.e3series.ru
р. Москва, Варшавське шосе, д. 36
7 (495) 781-54-81
point@pointcad.ru, e3@pointcad.ru
e3@e3series.ru

Про виставку «Електричні мережі Росії»
Виставка - це важливе галузева подія. З 1998 року на ній представлені передові розробки і досягнення вітчизняних і зарубіжних фірм і організацій, сучасне електротехнічне обладнання, системи оперативно-технологічного управління мережевим комплексом, інноваційні проекти та розробки, що мають вирішальне значення для розвитку Єдиної національної енергосистеми.
http://expoelectroseti.ru/
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт