Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Акція Bentley - отримаєте книгу «Основи проектування в САПР MicroStation V8i» БЕЗКОШТОВНО!.

Акція Bentley - отримаєте книгу «Основи проектування в САПР MicroStation V8i» БЕЗКОШТОВНО!

Зареєструйтесь www.bentley.com/Profile у період з 15 жовтня по 1 грудня 2013р. і отримаєте російськомовну книгу «САПР MicroStation V8i» БЕЗКОШТОВНО.

Якщо Ви вже зареєстровані на сайті Bentley, будь ласка, оновіть свої налаштування. Отримуйте найбільш актуальні новини про додаткові послуги, місцевих заходах, навчанні, а також іншу інформацію від компанії Bentley завдяки оновленому профілю Bentley. Для отримання російськомовних розсилок необхідно вибрати російську мову в розділі «Загальні налаштування».

Отримавши підтвердження про реєстрацію або оновлення свого профілю, будь ласка, надішліть копію підтвердження Bentley Profile на адресу Maria.Ivanova@bentley.com з позначкою «Замовлення книги з MicroStation V8i». Ми зв'яжемося з Вами для оформлення доставки.

Короткий опис книги

Основи проектування в САПР MicroStation V8i
MicroStation book Дана книга є першим найбільш повним описом російською мовою професійної CAD системи MicroStation V8iBentley Systems, Incorporated. Це практичне і довідкове посібник дозволяє швидко зрозуміти принципи використання MicroStation і освоїти прийоми практичної роботи в її середовищі. Раціонально організоване виклад матеріалу, доповнене навчальними вправами, дозволяє читачеві найбільш ефективно використовувати потужні функціональні можливості V8i.
Докладний опис використання
різних інструментальних засобів: модифікації елементів, використання і маніпулювання асоційованими файлами, нових Internet утиліт, ефективних методів 3D проектування і візуалізації, доповнене малюнками практичних прикладів і меню дає можливість читачеві швидко перейти до практичного виконання власних проектів. Детальний виклад можливостей безпосереднього доступу до файлів різних сумісних форматів, розмірів і стилів тексту і складним даними системного рівня робить книгу ефективним керівництвом по MicroStation V8iдля новачків, а також для користувачів інших CAD програм, які переходять на використання MicroStation.
Особливості цієї книги
  • послідовність розділів книги заснована на досвіді навчання, а не на комбінації особливостей системи, щоб прискорити освоєння системи і підвищити майстерність її використання
  • навчальні вправи в книзі засновані на циклі лабораторних робіт, які проводяться в навчальному процесі, і враховують нові функціональні можливості MicroStation V8i, при цьому основна увага при виконанні проектів приділяється найважливішим концепцій автоматизованого креслення і проектування
  • практичні, проект-орієнтовані вправи полегшують читачам застосування нових навичок при виконанні їх власних проектів
  • всебічний охоплення матеріалу приділяє увагу найважливішим проектним завданням, включаючи 2D і 3D моделювання і редагування, проставляння розмірів, вивід на друк та плоттер, налаштування меню і т.п.!
Про авторів
Автори книги протягом багатьох років працюють доцентами на кафедрі САПР МДТУ їм. Н.Е. Баумана, мають великий досвід створення навчальних курсів з різних САПР і написання відповідних навчальних посібників.

Зареєструйтеся на www.bentley.com/Profile, зв'яжіться з нами по email Maria.Ivanova@bentley.com для організації безкоштовної доставки.


Докладно: http://www.bentley.com/ru-RU/Training/Products/Res..


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт