Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

АСКОН і Уфимський державний нафтовий технічний університет уклали угоду про стратегічне партнерство.

АСКОН і Уфимський державний нафтовий технічний університет уклали угоду про стратегічне партнерство

28 листопада 2013

Компанія АСКОН Уфимский державний нафтової технічний університет (УГНТУ) уклали угоду про стратегічне партнерство в сфері підготовки інженерних кадрів для нафтогазової та нафтохімічної промисловості, машинобудування, проектних і будівельних організацій.

Документ закріплює сформований високий статус взаємодії АСКОН і УГНТУ і визначає нові напрямки співпраці - впровадження в навчальну та наукову діяльність університету сучасних технологій управління проектними роботами та інженерних документообігом, створення нових галузевих програм САПР, підвищення кваліфікації викладачів університету та співробітників підприємств в області проектування і 3D-моделювання, ознайомлення студентів з усім спектром розроблених програмних продуктів АСКОН, проведення олімпіад та молодіжних інженерних конкурсів для студентів і школярів. В рамках угоди все кафедри УГНТУ, що використовують систему КОМПАС-3D, отримають у 2014 році її нову версію V15 і зможуть розширити набір використовуваних спеціалізованих програм КОМПАС-3D для машинобудівного і будівельного проектування. На кафедрі «Обчислювальна техніка та інженерна кібернетика» заплановано пілотний проект зі створення захищеного електронного сховища навчальних проектів на базі системи ЛОЦМАН:ПГС.

Проректор з навчальної роботи УГНТУ Хуснияров Мират Ханифович коментує перспективи співробітництва: «Більше десяти років тому ми з великим ентузіазмом підійшли до вивчення графічної системи КОМПАС. Сьогодні на підприємствах нафтогазової галузі спостерігається тенденція щодо розширення використання комплексних інформаційних систем, які дозволяють не тільки підвищити ефективність виробництв, забезпечити виробничу безпеку, але і вплинути на економічні показники функціонування цих виробництв. Освітня програма АСКОН надає можливість познайомити студентів з комплексом таких програмних продуктів та організувати їх вивчення на практиці».

АСКОН Уфа 2

Директор АСКОН-Уфа Володимир Драган, проректор УГНТУ Мират Хуснияров, доцент УГНТУ Катерина Султанова і керівник відділу маркетингу АСКОН Ольга Калягіна

Основою для переходу партнерства АСКОН і УГНТУ на новий рівень послужив багаторічний досвід застосування системи автоматизованого проектування КОМПАС-3D на різних факультетах університету, затребуваність фахівців зі знанням продуктів АСКОН в промисловості Республіки Башкортостан і активна робота компанії АСКОН-Уфа, платинового партнера АСКОН, по просуванню освітніх ініціатив та програмних продуктів АСКОН.

До підписання угоди в УГНТУ були організовані заходи з участю фахівців АСКОН і АСКОН-Уфа - семінар «Вирішення АСКОН для підприємств нафтогазового комплексу» та круглий стіл з питань застосування рішень і технологій АСКОН з метою вдосконалення навчального процесу.

Про УГНТУ
Уфимский державний нафтової технічний університет здійснює підготовку кадрів по всьому спектру діяльності нафтогазової галузі та її інфраструктури, починаючи з розвідки нафти і газу, закінчуючи їх переробкою. У УГНТУ навчаються студенти з 55 регіонів Російської Федерації та представники 47 держав близького і далекого зарубіжжя. За 65 років вуз підготував для паливно-енергетичного комплексу понад 86 тисяч фахівців.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт