Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

САПР по-військовому. ИРИСОФТ представив Creo керівного складу Головного автобронетанкового управління .

САПР по-військовому. ИРИСОФТ представив Creo керівного складу Головного автобронетанкового управління

Інженерно-консалтингова компанія «ИРИСОФТ» взяла участь у Зборі з керівним складом Головного автобронетанкового управління МО РФ, автобронетанкових служб військових округів, флотів, науково-дослідних та освітніх організацій МО РФ. В рамках заходу експерти компанії «ИРИСОФТ» розповіли про можливості Creo Parametric, повнофункціональної 3D САПР для розробки, параметричного проектування виробів будь-якої складності.

У 2013 році ФГКУ 29 Конструкторсько-технологічний центр (бронетанкового озброєння та техніки і автомобільної техніки) Міністерства оборони РФ набув 3D САПР Creo. Поставка програмного забезпечення була здійснена в рамках модернізації програмно-апаратного комплексу конструкторського відділу 29 КТЦ. Постачальником Creo стала інженерно-консалтингова компанія «ИРИСОФТ».

У листопаді 2013 року експерти компанії «ИРИСОФТ» взяли участь у Зборі з керівним складом Головного автобронетанкового управління МО РФ, автобронетанкових служб військових округів, флотів, науково-дослідних та освітніх організацій МО РФ. У ході зустрічі експерти «ИРИСОФТ» Андрій Курников і Роман Яцейко представили можливості Creo.

Роман Яцейко, керівник департаменту по роботі з корпоративними клієнтами, і Андрій Курников, провідний інженер відділу CAD/CAM/CAE компанії «ИРИСОФТ», розповіли про те, як можна використовувати Creo при спільній роботі з використанням різних CAD-систем. Крім того, були продемонстровані можливості інтеграції Creo з ECAD-системами, а також показано особливості роботи з розрахунковими системами і переваги рішення в технологічній підготовці виробництва.

«Розробка бронетанкового озброєння та техніки - надзвичайно складний і важливий процес, при якому необхідно враховувати всі останні наукові і технологічні досягнення, - коментує головний інженер 29 КТЦ М.В. Бушев. - Creo є одним з найбільш сучасних та інноваційних рішень для проектування, і експерти «ИРИСОФТ» на заході продемонстрували нам всі переваги цього програмного комплексу. Ми впевнені, що використання Creo дозволить нам підвищити ефективність роботи нашого КТЦ».

«Creo володіє величезним потенціалом, використання якого зможе принести користь оборонної промисловості, - підкреслює Роман Яцейко - Однією з найважливіших особливостей Creo є гнучкість системи, що дозволяє настроювати рішення під потреби будь-якого підприємства. Завдяки широким можливостям Creo підвищується ефективність розробки, мінімізуються втрати даних - все це може принести істотну користь 29 КТЦ».

найближчим часом співпраця 29 КТЦ і компанії «ИРИСОФТ» буде продовжено: планується провести навчання фахівців конструкторського підрозділу КТЦ, а потім, після оцінки результатів впровадження Creo, буде розглядатися можливість масштабувати рішення.

Про компанії:
ИРИСОФТ - група компаній, що спеціалізується на побудові комплексних рішень CAD/CAM/CAE (системи проектування) і PDM/PLM (системи управління життєвим циклом вироби) на підприємствах машинобудівної та будівельної галузей. Ирисофт надає повний комплекс послуг по створенню систем автоматизованого проектування, технологічної підготовки виробництва, управління інженерно-конструкторських документообігу, автоматизації бізнес-процесів забезпечення життєвого циклу виробів, управління надійністю і якістю виробів для різних галузей промисловості. Окреме місце в портфелі продуктів групи займають рішення для проектування, аналізу і розрахунку об'єктів інфраструктури, таких як мостова і дорожня інфраструктура, а також об'єктів промислового і цивільного будівництва, ГІС рішення.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт