Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Вийшла нова версія русифікованого модуля Smap3D PlantDesign для проектування в середовищі SolidWorks.

Вийшла нова версія русифікованого модуля Smap3D PlantDesign для проектування в середовищі SolidWorks

В кінці листопада 2013 року була випущена русифікована версія модуля Smap3D PlantDesign v10 для проектування різних систем і комунікацій на основі труб (елементів) довільного перерізу в середовищі SolidWorks. У Smap3D PlantDesign v10 є 2 базових програмних модуля, пов'язаних механізмом внутрішньої передачі інформації на основі єдиної бази даних. Smap3D P.ru/wiki/SolidWorks">SolidWorks та оформлення за цими даними зведених звітів та ізометричних схем. Внутрішня база даних і, відповідно, технологія роботи в модулі, базується на визначенні трубних класів. Ця методика полягає в об'єднанні стандартних компонентів у групи за умовами застосування, що значно спрощує роботу з вибору необхідних компонентів у процесі проектування, та забезпечує повну відповідність внутрішнім стандартам розробки конкретного підприємства. Будь-який символ, що проставляється на схемі, містить зв'язок із записом конкретного виробу в базі даних і його тривимірною моделлю. Інтегрована інтелектуальна база даних (сумісна з MS Access, SQL, MS SQL, Oracle, і т.п.), вже в постачанні, містить велику бібліотеку виробів для проектування систем у відповідності з ГОСТ, ISO, DIN, ANSI.

Крім значного оновлення інтерфейсних рішень, перелік нововведень увійшов великий набір зручних спеціальних функцій, що забезпечує додатковий сервіс для ведення такого виду розробок: напівавтоматичний режим індексації елементів схеми з функцією самоперевірки.

Однією з форм звітності є автоматична побудова ізометричної схеми потрібної гілки або системи в цілому. Можлива глибока налаштування цієї процедури та виведення інформації у форматах DXF, DWG і PDF. У тому числі, можливо автоматичне формування матеріальної відомості з точним підрахунком довжин сегментів трубопроводу з урахуванням труб однакових різів. Автоматично у формовану специфікацію можуть бути введені асоційовані компоненти, які немає необхідності моделювати в 3D: Кріплення, Прокладки, Видатковий матеріал і пр.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт