Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ТОВ "Арсенал Мініатюр" впроваджує програмний комплекс SolidWorks.

ТОВ "Арсенал Мініатюр" впроваджує програмний комплекс SolidWorks

Керівництво ТОВ "Арсенал Мініатюр" прийняло рішення про застосування на своєму підприємстві передових технологій SolidWorks - де-факто світового стандарту 3D проектування. При виборі основного робочого інструменту конструкторів враховувалася неординарна специфіка діяльності підприємства, при якій широкі інтерфейсні можливості застосовуваного програмного забезпечення, виключення помилок проектування і подальша стовідсоткова збирання вироби є одними з основних складових успіху.

Компанія «Арсенал Мініатюр»: Гідний продовжувач склалася століттями традиції створення унікальних діючих мініатюрних моделей-копій стрілецької зброї.
Мініатюрні моделі зброї компанії «Арсенал Мініатюр», на відміну від будь-яких інших подібних виробів, є повністю діючими і здатні відтворювати всі функції оригіналу. Кожне мініатюрне виріб проходить повну масштабну реконструкцію і примітно бездоганною якістю кожної деталі. Всі вироби проходять сертифікацію і мають відповідні документи.
В даний час компанією «Арсенал Мініатюр» зроблені мініатюрні діючі копії більш ніж 100 моделей стрілецької зброї різних часів і країн. Це револьвери, пістолети, пістолети-кулемети, автомати, гвинтівки, кулемети, мисливські рушниці.
Продукція ТОВ "Арсенал Мініатюр" користується величезною популярністю у вітчизняних і зарубіжних колекціонерів.

SolidWorks Russia: Найбільший постачальник сучасних технологій автоматизації конструкторсько-технологічних підрозділів та інжинірингових послуг для промислових підприємств, конструкторських бюро і наукових інститутів Російської Федерації і країн СНД. Компанія працює на ринку CAD/CAM/CAE/PLM рішень з 1991 року і на сьогоднішній день входить у п'ятірку кращих європейських підрозділів SolidWorks Corporation за обсягами поставок і якості надаваних послуг з впровадження та технічного супроводу. Клієнтами компанії в Росії є більше 2000 підприємств і 400 навчальних закладів.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт