Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

E3.series: Інновації в електротехнічному проектуванні.

E3.series: Інновації в електротехнічному проектуванні

 E3.series Компанія ПОІНТ запрошує Вас і фахівців Вашої компанії взяти участь у Щорічній Інжинірингової конференції «E3.series: Інновації в електротехнічному проектуванні», присвяченій сучасним технологіям розробки електротехнічних проектів в області енергетики на платформі програмного забезпечення E3.series.

До участі запрошуються фахівці в області електротехнічного проектування, керівники відділів та компаній електро - і теплоенергетичних галузей.

Основні теми і завдання конференції:

  • Перспективи розвитку САПР E3.series на російському ринку в найближчій перспективі Знайомство користувачів з новітніми технологіями проектування в E3.series
  • Подання технології інтеграції: Від проекту - до випуску готової продукції»
  • Досвід впровадження технологій E3.series на російських підприємствах
  • Подання рішень завдань інтеграції САПР E3.series з ERP/PDM системами

На конференції будуть представлені доповіді представників концерну ZUKEN (розробник системи E3.series), а також провідних вітчизняних підприємств (список доповідачів уточнюється). Під час перерв у холі буде проходити демонстрація можливостей програмних продуктів E3.series.

Конференція відбудеться 27 березня 2014 року в готелі Редіссон САС Слов'янська за адресою: м. Москва, площа Європи, д. 2 (м. «Київська»). Початок заходу о 10:00, закінчення офіційної частини о 18:00.

Участь у заході безкоштовна. Проїзд і проживання учасники оплачують самостійно. Для участі в конференції необхідно зареєструватися на сайті або заповнити Анкету учасника та відправити її електронною поштою на адресу e3@e3series.ru або по факсу 7 (495) 781-54-81 (доб. 209). Анкету учасника у форматі MS Word Ви можете завантажити на офіційному сайті e3series.ru у розділі «Матеріали для скачування» («Конференція» -> «2013» або посилання.

У відповідь на зазначений Вами в Анкеті адресу електронної пошти буде надіслано листа зі статусом участі в конференції.

Заявки приймаються до 23 березня 2014 року. З питань участі в конференції звертайтеся за телефоном 7 (495) 781-54-81 або пишіть на електронну пошту e3@e3series.ru.

Детальніше про захід

Про Компанії ПОІНТ
ЗАТ «Компанія " ПОІНТ» (пошук, освоєння, використання нових технологій) активно працює на російському ринку САПР з 1990 року, здійснюючи локалізацію, адаптацію, постачання та супроводження програмних продуктів з різних прикладним напрямами. За 23 роки наші фахівці придбали багатий досвід в області комплексних проектних рішень - від інженерної геодезії, картографії та інженерних комунікацій до архітектури і будівництва.

Будучи дистриб'ютором німецької компанії Zuken E3 GmbH ми пропонуємо систему E3.series для вирішення задач проектування в області РЗА, АСУТП, Квп та інших. Компанія ПОІНТ здійснює продаж E3.series, підтримку, навчання та підвищення кваліфікації користувачів на базі сертифікованого Навчального центру компанії, впроваджує в систему нові прикладні модулі.

Партнери та дилерська мережа Компанії ПОІНТ розташовані у великих промислових містах Росії, а також Києві. Наші торговельні посередники відповідають найвищим стандартам за рівнем підготовки фахівців для технічної підтримки і супроводу САПР.

www.pointcad.ru
www.e3series.ru
р. Москва, Варшавське шосе, д. 36
7 (495) 781-54-81
e3@pointcad.ru
e3@e3series.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт