Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Галузеве рішення ERP-системи «КОМПАС» впроваджується в будівельній компанії.

Галузевого рішення ERP-системи «КОМПАС» впроваджується в будівельній компанії

У грудні 2013 року компанія «ПромИнжиниринг» придбала у компанії «КОМПАС» ліцензії на використання галузевого рішення для будівельних організацій підсистеми «КОМПАС: Управління виробництвом». У січні почалося тестове впровадження набутого рішення.

Компанію «ПромИнжиниринг» привернуло те обставина, що в даному галузевому рішенні компанія «КОМПАС» врахувала все специфіку бізнес-процесів будівництва, які сильно відрізняються від типових бізнес-процесів управління виробництвом, що пояснюється не лише галузевими особливостями, але і державним законодавством, що регулює цей вид діяльності.

В результаті у вирішенні реалізовано ведення будівельних кошторисів (причому початковий варіант може бути імпортований з спеціалізованого ПЗ для розрахунку кошторисів у форматі АРПС). Є процедура автоматичного формування календарного плану з рядків кошторису. Реалізовані наступні звіти за календарним планом: «Календарний план-графік», «План потреби в матеріалах», «План потреби в машинах і механізмах», «План потреби в персоналі».

Автоматизоване ведення Журналу виконання робіт, в якому реєструється весь хід робіт по об'єкту, а також випуск форм КС-2, КС-3, КС-6 та КС-6а.

Підтримується бізнес-процес постачання будівництва матеріалами. Потреба в матеріалах формується на підставі календарного плану.

Ведеться облік роботи і простоїв машин і механізмів, при цьому проводиться автоматичний розрахунок оплати використання орендованих машин і механізмів з печаткою звіту за типовою формою ЕЗЗ-6.

Та багато іншого...

ТОВ «ПромИнжиниринг»

(http://yecom.ru/company/ooo-prominzhiniring-4533659)

Компанія заснована в 2009 році і базується в селищі Тярлево, розташованому неподалік від Санкт-Петербурга.

Основні види діяльності ТОВ «ПромИнжиниринг» - розбирання та знесення будівель, а також виробництво земляних робіт. Крім цього компанія виконує загальнобудівельні, покрівельні, оздоблювальні та спеціалізовані будівельні роботи, займається монтажем інженерного устаткування будівель та будівництвом доріг.

Компанія виступає в ролі постачальника в системі держзакупівель.

ERP-система «КОМПАС»

(http://www.compas.ru/):

«КОМПАС» є повнофункціональної ERP-системою, що представляє собою сукупність програм, які дозволяють збирати та аналізувати інформацію про стан компанії (фінансовий, товарний, кадровому і т.п.), здійснювати бюджетування і фінансове планування, взаємодіяти з клієнтами та постачальниками на основі сучасних клієнт-орієнтованих технологій, знаходити «вузькі» місця, планувати бізнес на перспективу, вести бухгалтерський і податковий облік, управляти виробництвом за стандартом MRP-II, організовувати повноцінне управління персоналом та розрахунок заробітної плати, автоматизувати систему менеджменту якості.

Особливістю «КОМПАСА» є можливість швидко створювати індивідуальні рішення, домагатися максимального ефекту від автоматизації бізнес-процесів компанії на кожен вкладений рубль. Система розроблена провідним російським софтверним вендором - компанією «КОМПАС». Підтримуються версії для MS SQL SERVER і ORACLE. Існують спеціалізовані галузеві рішення для банківської діяльності, будівництва, машинобудування, металургії, роздрібної торгівлі, суднобудівної, легкої, м'ясопереробної та ювелірної промисловості.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт