Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія Ирисофт організовує серію вебінарів «Підходи до проектування і підготовки виробництва в 3D».

Компанія Ирисофт організовує серію вебінарів «Підходи до проектування і підготовки виробництва в 3D»

Проектування і підготовка виробництва в 3D вже є повсякденними інструментами багатьох підприємств. І інтерес професійного співтовариства до даних технологій оптимізації їх використання зростає. У зв'язку з цим компанія «Ирисофт» підготувала курс онлайн-семінарів, метою яких є обмін знаннями та досвідом, напрацьованим в ході роботи з підприємствами машинобудівної галузі Росії протягом більше 20 років.

Курс орієнтований на фахівців в області проектування, машинобудування і приладобудування: він буде цікавий головним інженерам, конструкторам і керівникам відділів проектування, а також особам, відповідальним за технологічну підготовку виробництва - головним технологам.

Курс складається з 7 онлайн-семінарів, присвячених різним технологічним аспектам проектування виробів, в рамках яких провідні фахівці «Ирисофт» представлять учасниками рекомендації та методики, напрацьовані в ході реалізації проектів по створенню систем проектування на різних підприємствах машинобудівної галузі.

Програма кожного онлайн-заходу передбачає сесію запитань та відповідей, в рамках якої учасники зможуть обговорити доповіді і поділитися зі слухачами своїм досвідом та компетенціями.

Серед заявлених тем:

  1. Техніка низхідного конструювання виробу
  2. Аспекти процесу проектування виробу в середовищі 3D CAD.
  3. Оформлення конструкторської документації
  4. Вимоги, що пред'являються до 3D моделей, призначених для механообробки.
  5. Інструменти конфігурування 3D моделей
  6. Принципи використання декількох CAD систем при розробці виробу на прикладі інтегрального рішення для розробки вироби радіотехніки.
  7. Розрахунки і аналіз віртуального макета.


З детальною програмою онлайн-семінарів можна ознайомитися

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт