Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Treolan і компанія «Нанософт» підписали дистриб'юторську угоду.

Treolan і компанія «Нанософт» підписали дистриб'юторську угоду

Treolan, один з найбільших російських ІТ-дистриб'юторів «Нанософт», провідний російський розробник систем автоматизованого проектування, оголосили про підписання дистриб'юторської угоди, у відповідності з яким дистриб'ютор отримав право на просування і продаж продуктів nanoCAD на території Росії.

nanoCAD - російська універсальна САПР-платформа, яка містить потужні інструменти базового проектування, випуску креслень і розробки додатків за допомогою відкритого API для автоматизації проектування в різних галузях.

Лінійка програмних продуктів nanoCAD характеризується потужним функціоналом, простотою освоєння, невимогливістю до ресурсів і великою спільнотою користувачів.

Нова угода дає Treolan можливість розширити продуктову пропозицію партнерам за рахунок рішень для автоматизації проектування, а також залучити до співпраці компанії, які спеціалізуються на таких рішеннях.

Володимир Карпенко, керівник відділу програмних рішень, компанія Treolan: "Завдяки співпраці з компанією "Нанософт" ми зможемо надавати нашим партнерам ще більш широкі можливості в області САПР, особливо з урахуванням всіх переваг лінійки продуктів nanoCAD. Ми впевнені, що наші партнери оцінять по достоїнству продукцію компанії "Нанософт" і будуть активно пропонувати її замовникам. Зі свого боку ми готові підтримати в цьому наших партнерів, надаючи їм необхідну підтримку і зручні сервіси».

«Ми раді партнерству з таким великим і успішним дистриб'ютором, як компанія Treolan, - коментує співробітництво директор з маркетингу ЗАТ «Нанософт» Євгенія Ніколаєва. - Впевнені, що наш продукт гармонійно доповнить лінійку пропонованих компанією рішень і дозволить запропонувати замовникам потужний інструмент для базового проектування за доступною ціною».

Про компанії «Нанософт»

Компанія «Нанософт», створена в 2008 році, орієнтується на інноваційні методи розробки і поширення програмного забезпечення.

Одна з парадигм - дистрибуція спеціалізованого програмного забезпечення. З моменту заснування компанія має збалансований портфель як власних продуктів, так і розробок вітчизняних і зарубіжних виробників, приділяючи пильну увагу локалізації, адаптації та інтеграції програмного забезпечення. На сьогодні в портфелі компанії «Нанософт» представлено програмне забезпечення наступних розробників: CSoft Development, НТП «Трубопровід», Altium, Graphisoft, Trimble, Cigraph, PTC.

Партнерська мережа компанії налічує понад 150 дилерів, що спеціалізуються на продажу та впровадженні програмних продуктів для російських інженерів і проектувальників.

Більш детальна інформація на сайті компанії: www.nanocad.ru.

Про компанії Treolan
Treolan - один з найбільших і динамічно розвиваються дистриб'юторів на російському ІТ-ринку. Сьогодні з компанією працюють понад 2700 партнерів з більш ніж 230 міст Росії. Компанія входить в число найбільших ІТ-дистриб'юторів в Росії, займає лідируючі позиції в дистрибуції серверів, систем зберігання даних, ПК і ноутбуків, мережевих і кольорових лазерних принтерів і плотерів, джерел безперебійного живлення, мережевого обладнання та програмного забезпечення. Treolan входить в число кращих дистриб'юторських ІТ-компаній Росії в рейтингах галузевих ЗМІ. За підсумками 2012 р. входить в Топ-3 рейтингу «Кращі дистриб'ютори» каналу @Astera, входить в TOP 5 Кращих дистриб'юторів для системних інтеграторів» і TOP 5 Кращих дистриб'юторів» за результатами дослідження CRN/RE. Офіси продажів компанії знаходяться в Єкатеринбурзі, Москві, Новосибірську, Ростові-на-Дону, Самарі. www.treolan.ru
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт