Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія Bentley Systems другий рік поспіль отримує звання Компанії року в області інформаційних технологій у будівництві .

Компанія Bentley Systems другий рік поспіль отримує звання Компанії року в області інформаційних технологій у будівництві

SpecWave Composer - переможець у категорії найбільш перспективних продуктів («One to Watch Product»)

Экстон, Пенсільванія, 12 лютого 2014 р. - Компанія Bentley Systems, Incorporated, лідер в розробці програмних рішень для сталого розвитку інфраструктури, оголосила сьогодні про те, що їй присуджено звання «Компанії року» за результатами конкурсу «Інформаційні технології в будівництві» 2013, також відомого під назвою «The Hummers». Bentley перемагає в конкурсі вже другий рік поспіль. Крім того, ЗА Bentley SpecWave Composer для створення, відстеження та дотримання специфікацій отримало найвищу оцінку в категорії найбільш перспективних продуктів («One to Watch Product»). Нагороди в цій категорії присуджувалися новим продуктам, запущеним в 2013 році, які протягом наступного року, як передбачається, вийдуть на лідируючі позиції. Друге місце було присуджено компанії Bentley в категорії «Архітектурний програмний продукт року» за GenerativeComponents, а також у категоріях «Продукт року в області контент-менеджменту і управління документообігом» за ProjectWise «Мобільна технологія року» за Field Supervisor.
Про компанії Bentley Systems, Incorporated

Компанія Bentley є світовим лідером в області постачання комплексних програмних рішень для підтримки інфраструктури, призначених для архітекторів, інженерів, фахівців з геоінформаційних систем і технологій, виробників і власників-операторів інфраструктури. Bentley Systems застосовує концепцію інформаційної мобільності для підвищення ефективності об'єктів інфраструктури допомогою інформаційного моделювання при реалізації комплексних проектів, спрямованих на створення інтелектуальної інфраструктури. Рішення компанії - платформа MicroStation для проектування і моделювання інфраструктури, платформа ProjectWise для спільної роботи і розподілу роботи інженерних проектних груп і платформа AssetWise для управління інфраструктурними об'єктами - підтримують широкий спектр сумісних додатків, які доповнюють професійні послуги, що надаються по всьому світу. Штат компанії Bentley, заснована в 1984 році, перевищив 3000 співробітників, які працюють в регіональних представництвах в 50 країнах, а річний дохід компанії складає 600 млн дол. США. З 2005 року компанія інвестувала понад 1 млрд дол. США в дослідження і розробки, а також у придбання інших компаній.

щоб отримати Додаткові відомості про компанії Bentley см. на сайті www.bentley.com і в річному звіті компанії Bentley. Щоб отримувати повідомлення про прес-релізи та новини компанії Bentley, підпишіться на RSS-канал. Переглянути базу даних інноваційних інфраструктурних проектів з можливістю пошуку у щорічній програмі премії Be Inspired Awards можна в електронній версії публікації Рік в інфраструктурі компанії Bentley. Щоб отримати доступк сайту міжнародної професійної спільноти, який є місцем знайомства, спілкування та взаємного навчання фахівців з підтримки інфраструктури, відвідайте сайт Be Communities. Рейтинг провідних власників інфраструктурних об'єктів Bentley Infrastructure 500, унікальний перелік провідних державних і приватних власників інфраструктурних проектів у світі, складений на основі вартості сукупних інвестицій в інфраструктуру, можна завантажити на сторінці www.bentley.com/500.

Bentley, логотип Bentley у вигляді літери B, Be, MicroStation і ProjectWise є охоронюваними товарними знаками або товарними знаками або знаками обслуговування компанії Bentley Systems, Incorporated, або одна з її дочірніх компаній, прямі або непрямі права на володіння якими належать Bentley Systems, Incorporated. Всі інші товарні знаки та найменування продуктів є власністю відповідних власників.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт