Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Вебінар «Pilot-ICE. Новий продукт для управління проектними організаціями» Запрошуємо ВСІХ, хто працює на ринку ПГС з продажу та впровадження інженерного ПО.

Вебінар «Pilot-ICE. Новий продукт для управління проектними організаціями» Запрошуємо ВСІХ, хто працює на ринку ПГС з продажу та впровадження інженерного

Компанія АСКОН запрошує взяти участь у вебінарі присвяченого виходу нового продукту для управління проектними організаціями - Pilot-ICE.

Pilot-ICE - це розвиток добре відомої на ринку будівельного проектування системи ЛОЦМАН:ПГС,http://pdmonline.ru/ яка успішно використовується у великих проектних організаціях і ПКО промислових підприємств країн СНД для автоматизації управління основних виробничих процесів проектних організацій.

Ключова відмінність Pilot-ICE - це простота ліцензування та впровадження у замовника при збереженні потужної функціональності з управління інженерними даними. Pilot-ICE - універсальна платформа, що дозволяє організувати колективну роботу фахівців проектних служб незалежно від типу використовуваної ними САПР систем. При цьому Pilot-ICE сумісний не тільки з будь-якими САПР, але і з будь-якими розрахунковими, кошторисними системами, пояснювальними текстовими записками і взагалі з будь-якими файлами.

Цільова аудиторія - невеликі проектні організації. У тому числі продукт орієнтований і на організації за межами СНД - і це ще одне його принципова відмінність від ЛОЦМАН:ПГС.

Вперше цей клас систем буде поширюватися по мультиканальною моделі, коли всі реселери інженерного ПО мають рівні права на постачання. АСКОН зацікавлений у швидкому розширенні каналів і готовий вкладатися в спільне просування.

Пропонована програма розрахована на керівників та менеджерів з розвитку ІТ компаній - постачальників інженерного програмного забезпечення!

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВЕБ-КОНФЕРЕНЦІЇ:

Конференція пройде 14 березня 2014р. 11:30 (Москва) Час початку: 11:30 (Москва)
Тривалість: 60 хвилин
Попередня реєстрація на вебінар є обов'язковою!
Зареєструватися

З доповіддю виступлять представники компанії АСКОН маркетинг-директор Максим Нечипоренко і лідер команди проекту - Дмитро Поскребишев

ПРОГРАМА ONLINE СЕМІНАРУ:

  • Позиціонування нового продукту
  • Попередній показ системи для потенційних партнерів
  • Демонстрація основних можливостей нового продукту
  • Особливості інтерфейсу функціоналу
  • Особливості адміністрування

ОРП АСКОН-Системи Проектування

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт