Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Підсумки семінару Tekla Structures.

Підсумки семінару Tekla Structures

21 березня 2014 р., Москва. 20 - 21 березня у конференц-залі готелю Best Western Vega Hotel . Москва відбувся семінар Tekla Structures. Семінар був присвячений питанням автоматизації проектування і підготовки виробництва сталевих конструкцій з використанням Tekla Structures.

В перший день семінару були представлені доповіді представників компаній Tekla, НІП-Інформатика, Зарубеженергопроект, Челябінський ЗМК, HGG Profiling Equipment.

У цих доповідях були детально розглянуті такі технічні питання:

  • Створення розділів КМ і КМД в Tekla Structures.
  • Спільне рішення Tekla Structures і Intergraph Smart 3D.
  • На прикладі обладнання, що випускається компанією HGG Profiling Equipment(Нідерланди), показано зв'язок проектування і виробництва сталевих конструкцій: передача даних з Tekla Structures на верстати металообробки, обробки труб та зварювальні роботи.
  • Рішення задач розкрою в програмному комплексі ТЕХТРАН і зв'язок з програмою Tekla Structures.

Представник підприємства Челябінський ЗМК Вакіль Хафізів поділився досвідом впровадження програм Tekla Structures і програми розкрою прокату ТЕХТРАН. Програмний комплекс для верстатів з ЧПУ ТЕХТРАН є власною розробкою компанії НІП-Інформатика і використовується в даний час більш ніж на 1000 російських і зарубіжних підприємств.

Денис Купців, представник Компанії Tekla Russia, розповів про новому офісі компанії Tekla Oy і про завдання, які стоять перед російським представництвом компанії.

Мік Ходжсон, технічний директор напрямки проектування сталевих конструкцій в компанії Tekla, виступив з доповіддю про історії успіху впровадження спільних рішень Tekla Structures і Intergraph Smart 3D. Хочеться відзначити, що р-н Ходжсон вже не в перший раз приїжджає в Росію, щоб виступити на заходах, організованих компанією НІП-Інформатика. Його доповіді завжди викликають великий інтерес у слухачів, і цей раз не був винятком.

Окремою доповіддю пройшов виступ представника асоціації виробників програмного забезпечення BSA, в якому були порушені актуальні правові та організаційні питання захисту інтелектуальної власності.

Другий день семінару проводився форматі майстер-клас.

На реальних прикладах були продемонстровані можливості спільної роботи продуктів Tekla Structures з програмою проектуванні підприємств Intergraph Smart 3D, а також з розрахунковими програмами СКАД, SAP2000, Robot.

Окремо були продемонстровані практичні питання проектування КМД в Tekla Structures.

Презентація доповідей проводилася з використання передового обладнання SMART, використання якого спільно з Tekla BIMsight ще більше розкриває переваги даного програмного продукту.

Представники компанії «Цифрові Системи» виступили із змістовною доповіддю про це обладнанні.

Семінар, що пройшов у творчій і діловій атмосфері, відвідали понад 70 фахівців з Російської Федерації та СНД.

Компанія НВП-Інформатика дякує всім за участь і виступи. До нових зустрічей!

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт