Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія ПОІНТ - партнер форуму «Siemens PLM Connection 2014».

Компанія ПОІНТ - партнер форуму «Siemens PLM Connection 2014»

Запрошуємо вас відвідати форум «Siemens PLM Connection 2014», на якому спеціалісти Компанії ПОІНТ http://www.pointcad.ru/) представлять НА E3.series.

Дата проведення форуму: 20-21 травня 2014 року.

Місце проведення форуму: Лотте готель, р. Москва, Новинський бульвар, д. 8, стр. 2.

Компанія ПОІНТ є партнером форуму, також серед яких - провідні постачальники високотехнологічних рішень PLM, які здійснюють розробку стратегій розвитку та впровадження систем управління життєвим циклом виробів на великих промислових підприємствах Росії.

На своєму стенді фахівці Компанії ПОІНТ представлять програмний комплекс E3.series - унікальне, сучасне і потужне рішення на ринку електротехнічних САПР. Воно дозволяє виконати повний цикл проектних завдань в області проектування систем АСУТП і РЗА в енергетиці, починаючи від розробки головної схеми, аж до компонування кожного окремого шафи і плану розміщення обладнання. Необхідна конструкторська документація в системі випускається в автоматичному режимі. Вбудовані методи проектування та інноваційні технології об'єднані в надзвичайно потужне і ефективне рішення.

Детальніше про E3.series http://e3series.ru/.

Також на стенді буде проходити демонстрація успішного впровадження НА E3.series користувачами провідних підприємств Російської Федерації, тому учасники заходу зможуть наочно вивчити схему роботи і можливостей програмного забезпечення. Бажаючі отримають кваліфіковані відповіді фахівців Компанії ПОІНТ на всі ваші питання впровадження продукту на виробництво.

Форум Siemens PLM Connection - ключовий захід PLM-галузі, яка проводиться по всьому світу під девізом «Розумні рішення - кращий результат!» з метою створення єдиного глобального співтовариства користувачів PLM. Форум надає широкі можливості для обміну досвідом і знаннями в галузі управління життєвим циклом виробу: автоматизації процесів конструкторського і технологічного проектування, підготовки виробництва і управління даними про виріб.

У програмі Siemens PLM Connection 2014: 20 травня - пленарна сесія, 21 травня - партнерська секція і чотири галузеві секції: авіабудування, автомобілебудування, машинобудування, суднобудування.

Щоб подати заявку на участь необхідно заповнити анкету https://www.plm.automation.siemens.com/uk_ua/about_us/Siemens_Plm_Connection/registration.cfm.

Детальніше про захід http://e3series.ru/news?view=70503821.

Про Компанії ПОІНТ

ЗАТ «Компанія " ПОІНТ» (пошук, освоєння, використання нових технологій) активно працює на російському ринку САПР з 1990 року, здійснюючи локалізацію, адаптацію, постачання та супроводження програмних продуктів з різних прикладним напрямами. За 23 роки наші фахівці придбали багатий досвід в області комплексних проектних рішень - від інженерної геодезії, картографії та інженерних комунікацій до архітектури і будівництва.

Будучи дистриб'ютором німецької компанії Zuken E3 GmbH ми пропонуємо систему E3.series для вирішення задач проектування в області РЗА, АСУТП, Квп та інших. Компанія ПОІНТ здійснює продаж E3.series, підтримку, навчання та підвищення кваліфікації користувачів на базі сертифікованого Навчального центру компанії, впроваджує в систему нові прикладні модулі.

Партнери та дилерська мережа Компанії ПОІНТ розташовані у великих промислових містах Росії, а також Києві. Наші торговельні посередники відповідають найвищим стандартам за рівнем підготовки фахівців для технічної підтримки і супроводу САПР.

www.pointcad.ru
www.e3series.ru
г. Москва, Варшавське шосе, д. 36
7 (495) 781-54-81
e3@pointcad.ru
e3@e3series.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт