Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Стаття про програмному комплексі Tekla Structures у новому номері журналу.

Стаття про програмному комплексі Tekla Structures у новому номері журналу. НІП-Інформатика, офіційний партнер корпорації Tekla на території Російської Федерації, повідомляє про публікацію статті фахівця нашої компанії, присвяченій автоматизації проектування і підготовки виробництва збірних ЗБК Tekla Structures. Стаття була опублікована в авторитетному журналі CPI (№2 2014), виданні, присвяченому міжнародному бетонного виробництва.

Стаття являє собою короткий огляд переваг використання програмного комплексу Tekla Structures при автоматизації проектування будівельних конструкцій із збірного залізобетону і передачі необхідних для їх виготовлення даних на верстати з ЧПУ.

На даний момент стаття доступна в електронному вигляді на сайті видання (стор. 176 -181). Компанія НВП-Інформатика і надалі буде активно співпрацювати з CPI в питаннях публікації статей, присвячених успішним впровадженням ЗА Tekla Structures на російських підприємствах.

Також хотілося б нагадати, що зовсім недавно компанія Tekla випустила нову версію свого ПО - Tekla Structures 20. Остання версія системи інформаційного моделювання від Tekla підвищить ефективність процесу проектування та будівництва через кращу організацію інформаційних моделей, управління завданнями при виробництві і позбавлення від просторових колізій в конструкції. Технологічні моделі, створені з Tekla, дозволяють задіяти більше інформації, ніж коли б то не було.

Відео з новим можливостям Tekla Structures 20 додано на канал компанії НІП-Інформатика на youtube: http://www.youtube.com/watch?v=NGtcREZeNGA.

Фахівці нашої компанії готові познайомити вас з можливостями нової версії Tekla Structures 20: для реєстрації на вебінар, заповніть анкету і надішліть її нам tekla@nipinfor.ru. Крім того, будь-які питання по новій версії Tekla Structures 20 і супутнім темами Ви можете задати, зв'язавшись з фахівцями компанії НІП-Інформатика. .


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт