Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Підтверджена сумісність T-Flex CAD з технологією віртуалізації NVIDIA GRID.

Підтверджена сумісність T-Flex CAD з технологією віртуалізації NVIDIA GRID

Компанія «Топ Системи» спільно з Arbyte Group і NVIDIA протестували можливість створення віртуальних робочих місць на основі програмного комплексу T-FLEX CAD і технологічної зв'язки NVIDIA-Citrix.

Дане рішення призначене для створення віртуальних робочих місць з можливістю запуску різних додатків, що вимагають підтримки продуктивної 3D графіки, включаючи 2D і 3D проектування, інженерний аналіз, моделювання процесів і т.д. Технологія дозволяє декільком користувачам одночасно працювати з графічно насиченими програмами, використовуючи спільні ресурси GPU, які розташовані віддалено, "в хмарі".

Які переваги забезпечує віртуалізація робочих станцій?

  • Для користувачів спрощується встановлення програм та адміністрування ліцензій. Все, що від користувача потрібно для роботи, - підключення до віддаленого сервера, на якому розташована віртуальна робоча станція.
  • Знижуються вимоги до апаратного забезпечення локальних робочих місць, оскільки всі операції, включаючи вимогливі до апаратних ресурсів, що виконуються на сервері. На локальний комп'ютер передається лише "картинка".
  • Поліпшується безпека. Всі файли зберігаються на дисках сервера. Це не тільки захищає організацію від можливої втрати даних із-за непередбачених поломок або інших надзвичайних ситуацій, але і дозволяє встановити більш жорсткий контроль від небажаного копіювання даних. З'являється можливість доступу до програм і даних практично з будь-якої точки світу, де є Інтернет-з'єднання.

Тестування проводилося співробітниками компанії «Топ Системи» при віддаленому підключенні до сервера на основі процесорів Intel Xeon, графічної карти GRID K1 і об'єднаної технології Citrix XenServer і NVIDIA GRID vGPU. Перевірялася можливість основних операцій в системі T-FLEX CAD, підтримка даних різної складності, а також загальна комфортність роботи. Коментуючи підсумки випробувань, виконавчий директор компанії З.А. Бикулов зазначає: «Якісно оцінюючи результати тестування, можна сказати, що в цілому технологія GRID забезпечує повну підтримку всіх функцій T-FLEX CAD, і користувачі можуть ефективно виконувати всі дії при роботі з кресленнями та моделями різного ступеня складності».

Про компанії «Топ Системи»
Компанія «Топ Системи» (www.topsystems.ru) - розробник російського програмного комплексу T-FLEX PLM , один з провідних розробників і постачальників систем автоматизованого проектування. T-FLEX CAD - система автоматизованого проектування, компонент комплексу T-FLEX PLM. Програмний комплекс T-FLEX PLM успішно використовується на більш ніж 2500 підприємств країн СНД і далекого зарубіжжя. Користувачами системи є підприємства загального і спеціального машинобудування, приладобудування, металургії, авіа - і суднобудування, будівництва і меблевого виробництва.
Про компанії Arbyte Group
ARBYTE (www.arbyte.ru) - розробник і постачальник рішень, продуктів і послуг в області інформаційних технологій, що працює на Російському ринку з 1991 року. Діяльність компанії включає виробництво комп'ютерних систем, у тому числі серверних систем і апаратних рішень для CAD/CAM/CAE, впровадження систем управління ІТ-інфраструктурою, ІТ-безпекою, ІТ-сервісами та багато іншого. Компанія володіє великою клієнтською базою і має великий досвід роботи з компаніями в багатьох галузях.
Про компанії NVIDIA
www.nvidia.ru і http://blogs.nvidia.com
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт