Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

АСКОН припиняє фінансування хмарної PLM-системи DEXMA.

АСКОН припиняє фінансування хмарної PLM-системи DEXMA

Компанія АСКОН повідомляє про припинення фінансування проекту створення та розповсюдження хмарної PLM-системи DEXMA з 1 липня 2014 року з причини недосягнення проектом очікуваних комерційних показників. Компанія АСКОН - власник ТОВ «ДЕКСМА Лабс» та інвестор проекту DEXMA - здійснює його фінансування з 2010 року.

Можливі подальші шляхи розвитку проекту - продаж DEXMA іншому великому гравцеві або переведення системи в режим вільного програмного забезпечення.

АСКОН і ДЕКСМА Лабс зроблять все можливе, щоб інтереси користувачів системи не постраждали. АСКОН візьме на себе підтримку технічної працездатності загальнодоступного порталу cloud.dexma-plm.com як мінімум до липня 2015 року.

Розробка системи управління проектуванням і машинобудівним виробництвом DEXMA стартувала в 2010 році як внутрішній проект компанії АСКОН. Восени 2012 року користувачам була представлена бета-версія системи з модулем управління проектуванням. В кінці 2012 року проект і його команда були перетворені в окрему компанію ТОВ «ДЕКСМА Лабс». В червні 2013 року відбувся випуск DEXMA в її повнофункціональному варіанті, що включає модулі управління проектуванням і управління виробництвом.

АСКОН і ДЕКСМА Лабс будуть інформувати всіх зацікавлених осіб про подальший статус проекту. За додатковими коментарями можна звертатися до керівника проекту та директору ТОВ «ДЕКСМА Лабс» Миколі Ныркову.

Контакти:
Микола Нирків
nyrkov@dexma-plm.com
7 (812) 703-39-18


Докладно: http://ascon.ru/press/news/items/?news=1791..


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт