Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія НВП-Інформатика на Autodesk University Russia 2014.

Компанія НВП-Інформатика на Autodesk University Russia 2014

Компанія НІП-Інформатика, золотий партнер Autodesk, взяла участь у міжнародній конференції Autodesk University Russia 2014, що проходила з 1 по 2 жовтня у Москві.

В період роботи Autodesk University Russia 2014 на виставці ADN (Autodesk Developer Network), на стенді компанії були представлені власні розробки наших фахівців:

  • Квартирография і офисография для Autodesk Revit
  • Програма для розрахунку норм витрат матеріалу зварних швів під Autodesk Inventor

Крім демонстрації розробок компанія НВП-Інформатика успішно провела секцію "Приладобудування". В такому форматі секція для підприємств приладобудівної галузі проходила вперше. Протягом цілого дня проводилася серія доповідей та майстер-класів, присвячена комплексним рішенням для роботи над проектом, починаючи з етапу створення цифрового прототипу, проектування виробу, його інженерного аналізу і закінчуючи управлінням проектною документацією, стадією виробництва готової продукції та візуалізацією. Тематика секції є досить актуальною, оскільки оптимізація параметрів виробу, скорочення термінів розробки і виконання робіт, зниження вартості виробів, швидка і безпомилкова робота над складними проектами колективом конструкторів і технологів - це лише частина завдань, які стоять зараз перед галуззю приладобудівної.

До уваги учасників приладобудівної секції Autodesk University Russia 2014 було запропоновано комплексне конструкторсько-технологічне рішення на прикладі наскрізного проекту на єдиній платформі Autodesk, що дозволяє ефективно вирішувати ці та багато інших завдань.

Доповідачі розповіли про те, як засобами Autodesk:

  • швидко розробити і презентувати концепцію вироби на ранніх стадіях
  • здійснити перевірки, інженерні розрахунки, оптимізувати конструкторські рішення на самих ранніх стадіях силами самих конструкторів
  • автоматизувати повторювані конструкторські задачі
  • знизити трудовитрати на розробку конструкторсько - технологічної документації
  • вирішити питання роботи з даними різних CAD і ECAD систем, створити єдиний цифровий макет виробу
  • централізовано зберігати, управляти документами і не допустити втрати даних
  • розробити керуючу програму для верстата з ЧПУ
  • швидко підготувати маркетингові та технічні матеріали високої якості для наочного уявлення про розробленому виробі

В рамках секції були розглянуті можливості програмних продуктів: Autodesk Inventor, AutoCAD Electrical, Showcase(у складі Product Design Suite Ultimate, Vault Professional, Simulation CFD і Simulation Mechanical, Inventor HSM, Altium Designer, а також CAM-системи ТЕХТРАН - власної розробки компанії НІП-Інформатика, використовуваної в даний час на більш ніж на 1000 російських і зарубіжних підприємств. Сторонні програмні рішення демонструвалися разом з виробом Autodesk Inventor та на базі загальної цифровий складання.

Партнери з компанії ПОІНТ, авторизованого дистриб'ютора Autodesk, розповіли про програмне забезпечення, призначене для розробки ремонтної та експлуатаційної документації по збірці і розбиранні - Autodesk Inventor Publisher. А представники великих приладобудівних підприємств (Марія Суха, НВО «ПРИЛАД» і Роман Шубін, ФГУП «ЦНДІ СЕТ») також поділилися зі слухачами секції досвідом успішного використання ПО Autodesk в своїх організаціях.

Завершилася секція комплексної дискусією, в рамках якої провідні фахівці компанії НІП-Інформатика відповіли на запитання слухачів.

НІП-Інформатика дякує усіх, хто прийняв участь у секції "Приладобудування" як доповідачів, так і в якості слухачів. Окреме спасибі Autodesk за всебічну підтримку. До нових зустрічей!

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт