Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Fastvideo на CUDA SDK для швидкої обробки зображень .

Fastvideo на CUDA SDK для швидкої обробки зображень

Російська компанія «Фаствидео» розробила високопродуктивну бібліотеку для обробки і стиснення зображень на базі технології NVIDIA CUDA. Пікова продуктивність повної схеми обробки і стиснення зображень перевищує гигапиксел в секунду*.

Компанія .ru/news/2013-cuda-jpeg.htm">перший кодек JPEG для процесорів NVIDIA, представляє швидку бібліотеку для обробки і. Дана бібліотека рекомендується для створення систем обробки зображень для відеокамер, які мають високий дозвіл або більшу частоту кадрів.

Бібліотека Fastvideo SDK вирішує стандартні завдання з. Використання паралельних обчислень.

Функціональні можливості бібліотеки для Windows-7/8 (32/64) і.264, збереження відеопотоку MJPEG/H.264 і.

Спектр можливих задач для цього SDK дуже широкий, але. Джерелами таких даних можуть бути відеокамери, відеосистеми контролю якості та. Також можлива обробка зображень для систем багатокамерної зйомки в.

* Цей результат отриманий на. Дубна Московської області, один з. Швидкі алгоритми для відновлення кольору, ресайза і. Ці і. Компанія також займається розробкою спеціалізованих рішень для обробки і. Детальніше.fastvideo.ru/">http://www.fastvideo.ru

Детальніше про.nvidia.ru/object/cuda-parallel-computing-ru.html">http://www.nvidia.ru/object/cuda-parallel-computing-ru.html

IRINA SHEKHOVTSOVA
Senior PR.com">irinas@nvidia.com

NVIDIA Corporation
7.nvidia.ru">www.nvidia.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт