Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Конференція «День Розробника» в московському офісі Autodesk.

Конференція «День Розробника» в московському офісі Autodesk

Відкрилася реєстрація на щорічну конференцію «День розробника» , яка пройде в московському офісі Autodesk 29 січня 2014 г. Ця зустріч завершує серію заходів по 16 різних містах в усьому світі. До участі запрошуються програмісти і досвідчені користувачі, які планують розробити або вже розробляють додатки з використанням технологій Autodesk і цікавляться планами компанії в розвитку її хмарних і десктопних API.

Девіз конференції 10x відображає головну тему - як розробники можуть скористатися десятикратним розширенням клієнтської бази Autodesk за рахунок нових користувачів хмарних платформ і мобільних додатків. Більш детально зупиняться на нових можливостях View and Data API, Fusion 360, BIM 360, Infraworks 360, AutoCAD 360, AutoCAD Core Engine Services APIs і, звичайно ж, на API десктопних платформ - AutoCAD, Revit, Civil 3D, Inventor, Vault.

Autodesk день розробника

Участь у конференції є безкоштовною та відкритою для всіх бажаючих. Переклад англомовних виступів надається.

Дата проведення - 29 січня 2015 р.
Початок в 10.00, закінчення близько 19.00.
Реєстрація обов'язкова: тут.

Обговорюється на конференції інформація про стратегії і плани розробки програмних продуктів носить строго конфіденційний характер. З цієї причини під час онлайн реєстрації учасникам необхідно погодитися з умовами угоди про нерозголошення інформації (NDA, Non-Disclosure Agreement). Програму конференції ви отримаєте на контактний email.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт