Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Найбільша в Норвегії незалежна нафтова компанія впроваджує систему AVEVA для підтримки процесу введення об'єкта в експлуатацію.

Найбільша в Норвегії незалежна нафтова компанія впроваджує систему AVEVA для підтримки процесу введення об'єкта в експлуатацію

AVEVA допомагає компанії Det Norske підвищити якість і скоротити терміни реалізації проектів

Компанія Det Norske oljeselskap ASA (Det Norske) приступила до активної стадії впровадження рішень AVEVA для управління прийманням та здаванням в експлуатацію проекту облаштування родовища Ivar Aasen. Використання AVEVA дозволить Det Norske підвищити якість інженерних даних та скоротити час, необхідний для доступу до ключової технічної інформації та її аналізу.

Використання рішень AVEVA забезпечило компанії Det Norske можливість приймати інженерні дані в будь-яких форматах з різних джерел і використовувати їх для управління реалізацією проекту. Наскрізна система звітності з EPC-підрядником за ключовими критеріями контролю якості та поточних статусів готовності дозволило фахівцям Det Norske контролювати ступінь будівельної готовності об'єктів і статус передачі об'єкта в експлуатацію.

«Завдяки використанню рішень AVEVA, ми можемо приділяти максимальну увагу безпосередньо об'єкту, його технічним та інженерним характеристиками, а не перевірці документів», коментує Еліонори Мэйлинг (Ellinor Meling), відповідальна за впровадження системи AVEVA в компанії Det Norske. «Оскільки по ходу розвитку проекту якість і детальність інформації зростає, практично всі технічні та інженерні дані можуть бути отримані в контексті технологічного об'єкта. Система буде розгорнута на проекті поступово, будуть додані нові можливості, включаючи, зокрема, інтеграцію з SAP. Таким чином, технології AVEVA будуть використовуватися для підтримки експлуатації і наступних модифікацій проекту Ivar Aasen».

«Det Norske - один з великих клієнтів AVEVA серед експлуатуючих організацій», коментує Ян Едвін Педерсен (Jan Edvin Pedersen), керівник напрямку з управління життєвим циклом підприємств в компанії AVEVA. «Вибравши систему AVEVA, вони можуть бути абсолютно впевнені в цілісності всієї інженерної інформації та прозорості процесу приймання та передачі об'єкта в експлуатацію. Це дозволить заощадити час і знизити ризики, так як інформація буде достовірною на кожному етапі проекту. У практиці впровадження рішень AVEVA, економія коштів сягає близько 85%».

Пакет придбаних ліцензій включає в себе наступні технології:

AVEVA NET Workhub і Dashboard, AVEVA NET Gatekeeper, AVEVA TIM Analyser, AVEVA Information Standards Manager (AVEVA ISM), AVEVA NET Data Extractor Gateway, AVEVA NET PDMS Gateway, AVEVA PDMS

Інформація про родовищі Ivar Aasen
Ivar Aasen розташоване на захід від родовища Johan Sverdrup в Північному морі, і містить близько 210 млн барелів в нафтовому еквіваленті. Загальний обсяг інвестицій оцінюється в 24,7 млрд норвезьких крон. Передбачається, що економічне життя Ivar Aasen триватиме близько 20 років, в залежності від цін на нафту і виробничих тенденцій. Підприємство готується до запуску виробництва в четвертому кварталі 2016 року. Det Norske є оператором Ivar Aasen.
Технології AVEVA для підтримки поетапного приймання інженерних даних та передачі об'єкта в експлуатацію
Технології AVEVA допомагають скоротити ризики зірвати терміни проекту або перевищити бюджет за рахунок своєчасного виявлення помилок з точки зору якості, повноти, коректності переданих даних від підрядників на стадіях БЕНКЕТ, БМР, МТС, ПНР і здачі в експлуатацію об'єкта, що будується. Підхід AVEVA дозволяє знизити вартість введення об'єкта в експлуатацію на 85% завдяки швидкому пошуку та використання перевірених даних, необхідних для виконання проекту, і економії на заздалегідь виявлених помилках. Актуальні дані «як побудовано» в подальшому автоматично передаються в службу експлуатації, тим самим скорочуючи час для наповнення системи технічного обслуговування і ремонтів.

Кілька посилань, які можуть бути корисні в роботі:

Якщо у вас з'являться питання або побажання, ви завжди можете звернутися до нас за адресою info.ru@aveva.com або по телефону 7 495 225 60 23

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт