Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Autodesk оголошує про перехід на тимчасові ліцензії для ряду програмних продуктів.

Autodesk оголошує про перехід на тимчасові ліцензії для ряду програмних продуктів


Сан-Рафаель, Каліфорнія, 5 лютого, 2015 - Компанія Autodesk (Nasdaq: ADSK) оголошує про поступовий перехід на тимчасові ліцензії в якості основного способу придбання програмних продуктів компанії. З 1 лютого 2016 року нові комерційні версії ряду продуктів будуть доступні тільки у вигляді тимчасових ліцензій (Desktop Subscription. Такий спосіб володіння програмним забезпеченням дає клієнтам Autodesk можливість скоротити первинні витрати на програмне забезпечення і платити тільки за те, що їм необхідно в даний момент, а також спростити управління продуктами і додавання нових інструментів в робочий процес.

«Технології проектування та створення оточуючих нас предметів стрімко змінюються, також змінюються і способи постачання програмного забезпечення. Компанії, які приймають ці зміни, будуть формувати нове майбутнє своєї галузі, більш рухливе, інтегроване і цікаве, - каже Ендрю Анагност (Andrew Anagnost), віце-президент Autodesk за галузевою стратегії і маркетингу. - Наші клієнти давно потребували більш гнучкому підході до ліцензуванню і більш швидкої віддачі від інвестицій в програмне забезпечення. Перехід на модель підписки дозволяє Autodesk задовольнити обидва ці запиту, разом з цим надаючи легкий доступ до широкого портфелю технологій».

Тимчасові ліцензії в Росії і країнах СНД доступні на 3 чи 12 місяців. ЗА, що надається у вигляді тимчасових ліцензій, не відрізняється постачання, встановлення та методі зберігання даних від постійних ліцензій, все встановлюється та зберігається на ПК користувача. Користувачі тимчасових ліцензій завжди отримують останню версію продукту з максимальною кількістю можливостей і актуальним функціоналом.

До переваг тимчасових ліцензій також відносяться гнучкі способи оплати та широкі права доступу до різних електронних пристроїв. Autodesk планує послідовно оновлювати і покращувати продукти, пропоновані по підписці, ще щільніше інтегрувати їх з хмарними сервісами Autodesk, мінімізуючи складності, пов'язані із сумісністю файлів.

Клієнти Autodesk, купили постійні ліцензії до 1 січня 2016 року, зможуть продовжити використовувати ці ліцензії. Клієнти, що використовують опцію підписки (Maintenance Subscription), продовжать користуватися всіма її перевагами протягом усього часу дії цієї опції і зможуть продовжувати передплату, як і раніше. Autodesk також продовжить пропонувати своїм клієнтам хмарні сервіси підписки (Cloud Service Subscription.

«Російські клієнти Autodesk знайомі з підпискою більше 10 років, - каже Юлія Максимова, керівник відділу маркетингу Autodesk в Росії та СНД. - В останні роки ми відзначили значне зростання популярності цього способу володіння ПО Autodesk, а тимчасові ліцензії - це нова сходинка в даній моделі ліцензування. Тому ми впевнені, що рішення про перехід на цю модель створить додаткові переваги для наших клієнтів, а рік, відведений на перехід, - достатній термін, щоб адаптуватися до нових умов».

Ви можете отримати додаткову інформацію, пов'язану з сьогоднішньою заявою, за адресою http://www.autodesk.com/perpetuallicenses.


. До істотних факторів, які можуть призвести до розбіжності фактичних результатів із зазначеними в даному прес-релізі, належать: загальний стан ринків, політична, економічна та ділова ситуація, невдачі в управлінні переходом на нові бізнес-моделі і ринки, включаючи появу додаткової оподатковуваної виручки і наші тривалі зусилля по залученню клієнтів до хмарних сервісів і розширення, пов'язані з переходом на нову бізнес-модель.

Додаткова інформація про чинники, які можуть вплинути на фінансові результати Autodesk, включена в річний звіт компанії по формі 10-K за рік, що закінчився 31 січня 2014 р. та формі 10-Q за квартали, що завершилися 30 квітня, 31 липня та 31 жовтня 2014 року. Компанія Autodesk не несе ніяких зобов'язань по оновленню зроблених прогнозів подій або обставин, намічених на майбутнє.

Про компанії Autodesk
Autodesk допомагає придумувати, проектувати і створювати світ майбутнього. Різні користувачі - від професійних дизайнерів, інженерів і архітекторів до цифрових художників, студентів і просто любителів - застосовують рішення Autodesk для підвищення творчого потенціалу та вирішення важливих професійних завдань. Детальна інформація - на сайті www.autodesk.ru.

Autodesk is a registered trademarks or trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names trademarks or belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document.

© 2015 Autodesk, Inc. All rights reserved.


.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт