Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

3Dconnexion являє CadMouse - Першу в світі миша для професіоналів САПР.

3Dconnexion являє CadMouse - Першу в світі миша для професіоналів САПР

Унікальне поєднання характеристик апаратної частини і програмного забезпечення як жодне інше задовольняє вимогам користувачів САПР

5 Лютого 2015 - Компанія 3Dconnexion оголосила про вихід 3Dconnexion CadMouse, першої миші, спеціально сконструйованої для професіоналів САПР. Завдяки поєднанню найкращих комплектуючих і ергономічного дизайну з інтелектуальним і простим у використанні програмним забезпеченням, 3Dconnexion CadMouse надає користувачам недосяжний для інших мишей рівень якості роботи в додатках САПР, і не тільки в них.

Більше 20 років лінійка продуктів SpaceMouse компанії 3Dconexion надає чудові можливості 3D навігації для професіоналів САПР. Традиційна схема: SpaceMouse в одній руці відповідає за 3D навігацію, «звичайна» миша в іншій - вибирає об'єкт або команду. Але всі ці роки, компанія 3Dconnexion постійно наголошувала, незадоволені клієнти були роботою зі звичайною мишею. Вони хотіли щось краще, ніж «просто» миша - і ми побудували це!

CADmouse 1

«Ми розробили 3Dconnexion CadMouse тому що користувачі САПР просили нас про це."- каже Антоніо Паскуччи, віце-президент по продуктах 3Dconnexion. «Ми не квапилися, щоб зрозуміти те, чого вони потребували перш ніж розробити комбінацію «інтелектуального» апаратного і програмного забезпечення. Ми дуже раді, що з появою 3Dconnexion CadMouse ми можемо задовольнити потреби професіоналів САПР в самому широкому діапазоні галузей промисловості та професій. Саме чудове полягає в тому, що CadMouse відкриває новий рівень можливостей ефективної роботи «в дві руки» для наших нинішніх клієнтів. Іншими словами, використання CadMouse спільно з такими 3D-маніпуляторами як SpaceMousePro або SpaceNavigator дозволяє взаємодіяти з цифровим контентом таким чином, який раніше був недоступний».

Дізнайтеся якими якостями CadMouse перевершує звичайну мишу:
  • Спеціальна, Повнорозмірна Середня Кнопка Миші - Кожен користувач САПР знає, наскільки затребувана середня кнопка миші, але у звичайної миші замість неї - коліща прокручування. У CadMouse є спеціальна, повнорозмірна середня кнопка, так що більше немає потреби кликати тисячі разів в день незручним коліщам прокручування.
  • QuickZoom - Легке масштабування моделі або креслення одним натисканням великого пальця. Поєднання цієї можливості і навігації з 6-ма ступенями свободи, реалізованої в 3D-маніпуляторах 3Dconnexion, відкриває небачені раніше можливості ефективної роботи «в дві руки».
  • Інтелектуальне коліщатко прокрутки - Режим прокрутки автоматично змінюється в залежності від активного додатка. Точне масштабування «клацання» в додатках САПР або швидкісна прокрутка в браузерах і документах? Такий гладкою прокрутки звичайні миші не забезпечують.
  • Лазерний датчик- Завдяки дозволу 8200dpi і частоті оновлення до 1000Hz (затримка відгуку менше 1 мілісекунди) ваш курсор виявиться точно там, де ви хочете «клікнути» і точно в потрібний момент. CadMouse дає точність, яку професійні користувачі САПР бажають отримати (і заслуговують!)
  • Кнопка управління жестами/Радіальне меню - Кнопка управління жестами CadMouse відкриває на екрані контекстного радіальне меню. Просто перемістіть курсор вгору, вниз, вправо або вліво, щоб активувати команду.
  • Ніжки з PTFE оптимальної форми - Оскільки 3Dconnexion спеціалізується на рішеннях для САПР, ми приділяємо особливу увагу таким деталям, як, наприклад підбору форми і матеріалів, що впливають на тертя. Це особливо важливо, коли мова йде про серйозні користувачів САПР, у яких загальне переміщення миші за тиждень може досягати 1км. CadMouse має оптимальну форму «ніжок», виготовлених з PTFE (Політетрафторетилен), матеріалу з найменшим коефіцієнтом тертя серед всіх твердих тіл, з майже ідеальним балансом. Що в результаті? CadMouse рухається точно так, як ви хочете. Завжди.
Не погоджуйтеся на буденність. Дізнайтеся більше про 3Dconnexion CadMouse тут.
Сумісність, ціна і доступність
The 3Dconnexion CadMouse стане доступною для замовлення в кінці Лютого. Вартість пристрою ви зможете дізнатися у наших партнерів. На даний момент весь функціонал пристрою підтримується при роботі з наступними операційними системами: Microsoft® Windows 8, 7 і Vista.
Про 3Dconnexion
3Dconnexion створює потужні, ергономічні, легкі у використанні програмно-апаратні рішення, які роблять роботу з САПР швидкої, зручної і приємної. Вся лінійка продуктів 3Dconnexion - від 3D-маніпуляторів SpaceMouse до CadMouse, забезпечує професіоналам САПР чудовий спосіб взаємодії зі світом цифрового контенту.

3Dconnexion забезпечує комфорт в роботі 3D професіоналам, які проектують будівлі, машини і продукти, рушійні наш світ. Вони відносяться до своєї роботи серйозно, так само, як і ми. Наші продукти пропонують запатентовану технологію і безпрецедентну якість збірки для забезпечення рівня якості, якого потребують і заслуговують професіонали САПР.

Продукти 3Dconnexion - неодмінні супутники будь-якого САПР, звичний і зручний інструмент професіоналів. Ось чому інженери, архітектори і проектувальники, незалежно від складності їх роботи, довіряють нам у питаннях поліпшення її якості вже більше 20 років. Штаб-квартира 3Dconnexion знаходиться в Монако, регіональні відділення розташовані по всьому світу. Веб сайт компанії.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт