Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Політ на ядрі - з Коломни до Сеула.

Політ на ядрі - з Коломни до Сеула

C3D Labs підвела підсумки 2014 року

Слідом за материнською компанією АСКОН підсумки 2014 року оголошує C3D Labs, розвиваюча ядро геометричного моделювання C3D.

Виручка компанії зросла на 95%, продовживши динаміку, закладену в 2013 році. Користувачами С3D за рік стали ще п'ять компаній, і сьогодні власні 3D-додатки на російському ядрі створюють вже 15 розробників САПР.

У числі нових замовників C3D Labs - південнокорейський розробник інтегрованої CAD/CAM-системи Quick CADCAM компанія Solar Tech, російський розробник програмного комплексу Техтран «НІП-Інформатика», українська дослідна лабораторія «Dynamics .» Компанії, лицензировавшие ядро C3D в минулі роки, почали виведення на ринок своїх продуктів, заснованих на C3D: К3-Меблі 7.3 Центр компанії «ГеоС», Geometry Comparison від ЛЕДАС, БАЗИС 9 (Базис-Центр), ПАСАТ 2.08 («НТП Трубопровід»). Материнська компанія і ключовий замовник C3D Labs - АСКОН - випустила систему тривимірного моделювання КОМПАС-3D V15 і систему проектування для будівництва КОМПАС-Будівельник V15. Нова система архітектурного 3D-проектування Renga Architecture, яку АСКОН представить наприкінці березня, також побудована на C3D.

У минулому році C3D Labs взяла участь у найбільшій європейській ІТ-виставці CEBIT, організувала брифінги про майбутнє геометричних ядер на конгресі COFES (США), провела зустрічі з розробниками САПР в Сеулі (Південна Корея), Новосибірську, Томську. Реселлером C3D в азіатському регіоні стала корейська компанія Solar Tech, а технологічним партнером - індійська ProtoTech Solutions. Відкрито власний сайт компанії www.c3dlabs.com російською та англійською мовами.

2015-й рік команда C3D Labs стартувала з новою версією геометричного ядра - C3D V16, над якою колектив розробників на чолі з Миколою Миколайовичем Головановим працював протягом 12 місяців. Були доопрацьовані функціональні можливості, швидкість і надійність усіх трьох модулів C3D - Modeler, Solver, Converter.У частині технологічних надбань ядра - версія для MacOS, розширена підтримка Linux, нова мова програмування С.

Вперше C3D Labs провела опитування користувачів, що стосувався всіх аспектів роботи ядра і взаємодії з розробниками. Особливо приємною стала оцінка техпідтримки C3D - майже всі респонденти поставили вищий бал, підтвердивши якісну і швидку зворотний зв'язок з користувачами. У майбутньому такі опитування стануть щорічними.

Нові призначення

Едуард Максименко


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт