Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини SWR-Академія: Технології бесчертежного виробництва (MBD) у складі навчального програмного комплексу SolidWorks.

Новини SWR-Академія: Технології бесчертежного виробництва (MBD) у складі навчального програмного комплексу SolidWorks

До складу новітньої версії Програмного комплексу SolidWorks для Вузів і шкіл увійде модуль SolidWorks MBD, що забезпечує реалізацію концепції бесчертежного виробництва. Модуль призначений для організації проектування виробу і забезпечення підготовки виробництва і випуску продукції на основі тільки тривимірних моделей деталей і складальних одиниць без оформлення та випуску класичних конструкторських креслень. Завдання, які вирішуються:
  • Автоматична структуризація приміток PMI в моделях деталей і зборок SolidWorks.
  • Створення в моделях SolidWorks локальних представлень з асоціативно пов'язаними підмножинами приміток PMI.
  • Створення локальних представлень з відображенням моделі в розрізі, з розривами, до потрібної конфігурації, в разнесенном стані, з вибраними видами приміток.
  • Створення документів формату 3D PDF з тривимірним відображенням моделі, пиктографическими меню локальних уявлень, автоматичним додаванням атрибутів моделі та специфікації складальних одиниць.
  • Налаштування шаблонів файлів PDF.
  • Підтримка стандартів MIL-STD-31000, ASME14.41, ISO 16792, DIN ISO 16792 і GB/T 24734.
Реліз навчальних версій SolidWorks CAMPUS 2015 і SolidWorks School Edition 2015, що включають SolidWorks MBD, очікується в травні поточного року. Навчальні заклади отримають доступ до технологій SolidWorks MBD в рамках діючих контрактів на оновлення або при покупці навчальних версій SolidWorks без будь-яких додаткових витрат.

Навчальні заклади - учасники програми SWR-Академія забезпечуються кваліфікованої технічною підтримкою по придбаним рішень без обмеження терміну дії. Викладачам надається можливість пройти безкоштовне навчання у навчальних центрах SolidWorks Russia.

За додатковою інформацією щодо умов отримання навчальних версій SolidWorks MBD в рамках програми SWR-Академія звертайтеся в офіси компанії SolidWorks Russia або по електронній пошті academy@solidworks.ru.


Про проект SWR-Академія: Програма SWR-Академія з 2003 року забезпечує підтримку процесу професійної підготовки інженерних кадрів з використанням програмного комплексу SolidWorks в навчальних закладах Російської Федерації та країн СНД. В рамках програми виконується поставка повнофункціонального програмного комплексу CAD/CAM/CAE/PLM SolidWorks в навчальні заклади на спеціальних пільгових умовах, проводиться безкоштовне навчання та сертифікація викладачів, здійснюється безкоштовна технічна підтримка користувачів. До програми SWR-Академія приєдналося вже більше 400 Вузів, технікумів і коледжів. Серед них відзначимо МАІ, Сибірський федеральний університет, Місіс, МДТУ їм. Н.Е.Баумана, МГТУ Станкин, МФТІ, МДУ їм. М.В.Ломоносова, МИЭТ, Новосибірський ГТУ, Алтайський ГТУ, Далекосхідний ГТУ, Казанський ГТУ їм. А.Н. Туполєва, Донський ГТУ, РГАТА їм. Соловйова, Рязанський РДТУ, Пермський ГТУ, Сибірський ГУПС, Петербурзький ГУПС, СПбГПУ, Томський політех і багато інші. Докладний опис програми SWR-Академія наведено на сайті www.solidworks.ru.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт