Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

«Сіменс» і «ГидроИнжиниринг Сибір» висловили намір про співпрацю в області PLM-технологій.

«Сіменс» і «ГидроИнжиниринг Сибір» висловили намір про співпрацю в області PLM-технологій

Компанії ЗАТ «ГидроИнжиниринг Сибір» і Siemens PLM Software підписали Меморандум про взаєморозуміння у рамках форуму Siemens PLM Connection. Свої підписи під документом поставили Перший заступник генерального директора з розвитку ЗАТ «ГидроИнжиниринг Сибір» Андрій Рябцев і Віце-президент, Генеральний менеджер Siemens PLM Software в Росії і СНД Віктор Беспалов.

Сторони висловили намір об'єднати зусилля щодо спільних проектів і визначили перспективні сфери співробітництва. Серед пріоритетних напрямків - створення умов для розвитку технологій управління життєвим циклом енергооб'єктів. Партнери планують взаємодіяти в частині обміну інформацією щодо нових продуктів і технологій, наявними в області PLM-технологій. Також компанії розглядають можливість спільних розробок для проектів по автоматизації.

«В рамках підписаного меморандуму компанії почнуть взаємодія з використання сучасних технологій у сфері управління життєвим циклом енергооб'єктів. Ми впевнені, що досвід Siemens PLM Software буде корисний для оптимізації бізнес-процесів наших замовників. Підписаний меморандум сприятиме ефективній реалізації спільних з Siemens PLM Software рішень, підготовку пропозицій для розвитку найбільш значущих проектів в енергетичній галузі», - зазначив Андрій Рябцев, Перший заступник генерального директора з розвитку ЗАТ «ГидроИнжиниринг Сибір».

«В сучасних умовах конкурентного середовища застосування перевірених на практиці PLM-технологій стає необхідною складовою успішного бізнесу, - зазначив Віктор Беспалов, віце-президент, генеральний менеджер Siemens PLM Software в Росії та СНД. - Ми добре розуміємо завдання, які стоять перед компанією і пропонуємо ефективні технології для реалізації його бізнес-стратегії та побудови бізнес-процесів. Ми впевнені, що застосування зарекомендувала себе PLM-системи здатне значно підвищити ефективність енергетичних компаній Росії».

Докладна інформація про форумі Siemens PLM Connection

Наші контакти у соціальних мережах: twitter, facebook

Контактна інформація: ТОВ «Сіменс», прес-офіс
Христина Невська, телефон: 7 (495) 737 1625, E-mail: Kristina.Nevskaya@siemens.com


Сіменс АГ» (Берлін і Мюнхен) - провідний світовий технологічний концерн, який протягом понад 165 років втілює собою найвищий рівень інжинірингу, інновацій, якості, надійності і проявляє глобальний підхід до бізнесу. Компанія веде свою діяльність в більш ніж 200 країнах і спеціалізується в таких областях, як електрифікація, автоматизація та дигіталізація. «Сіменс» - один з найбільших в світі постачальників енергоефективних і ресурсозберігаючих технологій. Підприємство займає лідируючі позиції в сфері будівництва морських вітряних електростанцій, є одним з провідних виробників парогазових установок для ефективного виробництва енергії і постачальником рішень для її передачі.

«Сіменс» - піонер в області інфраструктурних рішень, технологій автоматизації та програмного забезпечення для промисловості. Більше того, компанія є великим виробником медичного обладнання для візуалізації (комп'ютерних та магнітно-резонансних томографів) та лабораторної діагностики. У 2014 фінансовому році, що завершився 30 вересня, оборот концерну склав 71,9 млрд. євро, а чистий прибуток - 5,5 млрд. євро. На кінець вересня 2014 року в «Сіменс» працювало 357 тисяч співробітників по всьому світу. Більш детальна інформація: www.siemens.com і www.twitter.com/siemens_press.

ТОВ «Сіменс» є головною компанією «Сіменс» в Росії, Білорусі та Центральної Азії. У цих країнах концерн працює за всіма традиційними напрямами своєї діяльності, присутня більш ніж в 40 містах і є одним з провідних постачальників продукції, послуг та комплексних рішень для модернізації ключових галузей економіки та інфраструктури. «Сіменс» в Росії, Білорусі та Центральної Азії нараховує близько 3000 співробітників. Обсяг замовлень «Сіменс» в Росії, Білорусі та Центральної Азії в 2014 фінансовому році (за станом на 30 вересня) склав близько 1,7 млрд. євро, оборот - понад 2,0 млрд. євро. Більш детальна інформація доступна на Інтернет-сайті: www.siemens.ru.


ЗАТ «ГидроИнжиниринг Сибір» - компанія, що здійснює проектування і впровадження загальнокорпоративних інформаційних систем на підприємствах Групи «Русгідро», внаслідок чого забезпечується єдність загальнокорпоративних бізнес-процесів і систем управління всередині компанії.

ЗАТ «ГидроИнжиниринг Сибір» виконує функції єдиного центру прийняття проектних технічних рішень, використовуючи принцип системного підходу до побудови інформаційної моделі Групи, що дозволяє значно знизити операційні витрати на ІТ та підвищити ефективність вкладення коштів у нові технології. Така структура дозволяє координувати функції, виконувані раніше зовнішніми підрядниками, а також поширити досвід, накопичений ВАТ «Русгідро» з управління ІТ-діяльністю на всі підприємства Групи, що значно знижує операційні витрати на ІТ та підвищує ефективність вкладення коштів у нові технології. Поширення єдиних проектних рішень на всі підприємства Групи проводиться в цілях побудови корпоративного інформаційного простору для узгодженого взаємодії між філіями та ДЗО, що забезпечує надійне і динамічний розвиток компанії. www.gis.rushydro.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт