Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Шведська компанія Elecosoft Consultec ліцензувала російське геометричне ядро C3D.

Шведська компанія Elecosoft Consultec ліцензувала російське геометричне ядро C3D

САПР Staircon стане першою системою, розробленою на базі платформи NetC3D

Ліцензію на геометричне ядро C3D придбав шведський розробник ІТ-рішень для будівництва Elecosoft Consultec. Російське ядро C3D буде використовуватися при розробці лінійки програмних продуктів Staircon, призначених для проектування і виробництва дерев'яних сходів.

Малюнок 1. Сходи, спроектована в САПР Staircon від Elecosoft Consultec

Остен Ландал Анна Ладилова

Анна Ладилова, математик-програміст C3D Labs, до.ф-м.н.: «Серед компаній, що звертаються до нас з питаннями по ядру C3D, дуже багато розробників, які використовують в якості основного мови програмування C. Для забезпечення можливості їх роботи з C3D ми, у співпраці з нашим технологічним партнером — компанією Rubius, розробили версію NetC3D. Програмісти Consultec стали її першими користувачами. Своїми пропозиціями шведська компанія внесла істотний внесок у створення першої збірки C3D під C. Починаючи з версії V16 дана оболонка доступна всім користувачам C3D у складі базового дистрибутиву».

Про компанії Elecosoft Consultec
Consultec була утворена в 1974 році в Шеллефтео (Швеція) як дочірня структура будівельної організації і спочатку спеціалізувалася на архітектурної та проектної діяльності. На початку 80-х років компанія Consultec приступила до розробки програмних інструментів для вирішення інженерних завдань. Основний продукт компанії Staircon призначений для проектування і виробництва сходів — від моменту замовлення до безпосередньо виготовлення.

На сьогоднішній день Consultec має 9 регіональних офісів у Швеції та один в Бельгії. Серед замовників компанії — великі будівельні підрядники і невеликі фірми, всього понад 3500 організацій. ІТ-рішення Consultec дозволяють планувати, розраховувати і проектувати інженерні об'єкти, а надаються сервіси лежать в галузях архітектури, дизайну і замовний розробки програмного забезпечення.

У 2003 році Consultec стала частиною британської групи Eleco plc., що спеціалізується на розробці ПЗ для архітектури та будівництва.

Детальніше з Staircon можна познайомитися на сайті http://www.staircon.com.

ПРО С3D Labs
C3D Labs — дочірня компанія АСКОН, працює на наукоємний ринок CAD-компонентів. Компанія розробляє і просуває ядро геометричного моделювання C3D, користувачами якого є багато компанії-розробники САПР та навчальні заклади в Росії і за кордоном. З 2013 року C3D Labs — резидент інноваційного центру Сколково.

https://twitter.com/C3Dlabs
https://www.facebook.com/C3Dlabs
https://www.linkedin.com/company/c3d-labs

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт