Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія SmartPatch вибирає платформу ThingWorx® IoT свого підключеного бездротової системи моніторингу цілісності конструкцій .

Компанія SmartPatch вибирає платформу ThingWorx® IoT свого підключеного бездротової системи моніторингу цілісності конструкцій

Рішення інтегровано з PTC Creo® для додаткової графічної візуалізації 3D-моделі

ЭКСТОН, штат Пенсільванія — ThingWorx, підрозділ PTC® (NASDAQ:PTC), постачальник провідної платформи Інтернету речей (IoT), оголосила, що SmartPatch, італійська компанія-стартап, що розробляє рішення для моніторингу цілісності конструкцій, вибрала ThingWorx для візуалізації та аналізу даних своїх підключених до Мережі бездротових додатків. Ці програми SmartPatch допомагають контролювати цілісність конструкцій будівель, мостів, тунелів та пам'ятників.

Розроблені і запатентовані SmartPatch програми для моніторингу цілісності конструкцій — бездротові бюджетні і легко впроваджуються рішення. Завдяки платформі Інтернету речей ThingWorx, компанія через браузер забезпечує своїм клієнтам доступ до розміщеного на хмарному сервері покращеному графічному інтерфейсу, за допомогою якого можна відстежувати в режимі реального часу такі параметри, як деформація конструкції, температура, нахил і сейсмічна активність в певних точках виміру. Рішення дає повне уявлення про точку моніторингу, пропонуючи актуальні дані для інтерпретації та прийняття необхідних заходів.

«Система, заснована на ThingWorx, може змінити підхід будівельників, сертифікуючих компаній, державних установ, що працюють у сфері технічної безпеки, інженерів-конструкторів та спеціалістів будівельної галузі до перегляду та аналізу даних управління цілісністю конструкцій, — каже Марко Бонвино (MarcoBonvino), співзасновник компанії SmartPatch. — На нашу думку, ThingWorx є найбільш повною платформою Інтернету речей на ринку, і ми з нетерпінням чекаємо можливості зробити цю технологію доступною для наших клієнтів».

Крім застосування платформи Інтернету речей ThingWorx, компанія SmartPatch також використовує переваги рішення PTC Creo для нової графічної візуалізації інфраструктури на основі обертається 3D-моделі.

«SmartPatch є хорошим прикладом того, як технології Інтернету речей можуть перетворити існуючі бізнес-процеси, наприклад моніторинг цілісності конструкцій, забезпечуючи кардинальні зміни в ефективності і оперативності, — каже Русс Фадель (Russ Fadel), президент компанії ThingWorx. — Наближається вік Інтернету речей, і далекоглядні компанії, такі як SmartPatch, будуть використовувати платформу Інтернет речей ThingWorx для забезпечення бізнес-цінностей клієнтам».

Оголошення про вибір впровадженні клієнтом програмного забезпечення PTC не обов'язково свідчить про тимчасових рамках або величиною доходів, отриманих з його допомогою, або про загальний дохід компанії PTC за який-небудь конкретний період часу.

Додаткові ресурси
Про компанії SmartPatch
SmartPatch — це італійська компанія-стартап, яка була заснована на початку 2014 року Марко Бонвино (Marco Bonvino), Гвідо Маісто (Guido Maisto) і Мелані Дизиол (Melanie Diziol). SmartPatch діє в рамках I3P, інкубатора інноваційних підприємств Туринського політехнічного інституту і є однією з 155 європейських компаній, що одержали фінансування за програмою Європейського союзу Horizon2020. У 2014 році її інноваційна система моніторингу цілісності конструкцій для будівель та інфраструктурних об'єктів отримала премію StartCupPiemonte e Valled'Aosta і посіла перше місце на Італійському венчурному форумі. Компанія SmartPatch вже розробляє програми та впроваджує пілотні установки для відомих учасників ринку зведення цивільних об'єктів, комбінованого будівництва і сектора інфраструктур. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте сайт: http://www.smart patch.com/.
Про ThingWorx, підрозділі PTC
ThingWorx™, підрозділ компанії PTC (NASDAQ: PTC), представляє першу інтернет-платформу для ефективної розробки і запуску додатків для розумних взаємодіючих пристроїв. Технологія ThingWorx — основний елемент продуктового портфеля PTC для Інтернету речей (IoT) — доповнена можливостями рішень компанії Axeda, лягла в основу першої в світі комплексної IoT-платформи, на якій реалізуються такі функції, як інформаційна зв'язаність виробів, управління пристроями з «хмари», бізнес-логіка, робота з великими даними, аналітика та розробка програм для віддаленого сервісного обслуговування. Такий інтегрований підхід дозволив створити комплекс технологій, необхідних для роботи в Інтернеті речей, за допомогою якого компанії можуть об'єднувати свої активні пристрої захищені мережі, швидко розробляти програми і підвищувати цінність своєї продукції за рахунок інновацій. Серед користувачів платформи ThingWorx, вже отримують додатковий прибуток завдяки потенціалу IoT, компанії з різних галузей, включаючи виробництво, енергетику, сільське господарство, транспорт і державні установи.

Додаткова інформація представлена на сайтах www.thingworx.com, www.axeda.com і www.PTC.com. Слідкуйте за нашими новинами в Twitter: @ThingWorx, @Axeda і @PTC.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт