Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Intergraph® набуває норвезьку компанію з розробки програмного забезпечення для проектування посудин під тиском OhmTech A/S.

Intergraph® набуває норвезьку компанію з розробки програмного забезпечення для проектування посудин під тиском OhmTech A/S

Рішення Visual Vessel Design розширює спектр технологій Intergraph для проектування та аналізу посудин високого тиску

Москва, 17 травня, 2015 — Компанія Intergraph® Process, Power .

Дія компанії Intergraph демонструє потенціал даного ринкового сегменту для компанії в Європі, а також багатомовну підтримку і відповідність самим найважливішим Європейським кодами і стандартів проектування. Рішення Visual Vessel Design — графічна програма на базі Microsoft® Windows®, створена для проведення розрахунків і проектування посудин під тиском, кожухів, теплообмінників і котлів по багатьом міжнародним та місцевим стандартом. ПО використовується суднобудівними компаніями, нафтопереробними заводами, нафтовидобувними та інжиніринговими компаніями, а також незалежними консультантами.

Visual Vessel Design доповнює функціонал PV Elite® — відомого рішення Intergraph для аналізу і розрахунку теплообмінників і посудин, що працюють під тиском. Придбання компанією рішення Visual Vessel Design підтверджує статус Intergraph як лідера в розробці програмних рішень для проектування, будівництва, введення в експлуатацію та забезпечення безперебійного функціонування заводів, енергетичних об'єктів, кораблів, морських платформ та інших інфраструктур.

Герхард Саллінджер, президент Intergraph Process, Power . Впевнений, що нове рішення органічно впишеться в нашу лінійку продуктів. Хотілося б відзначити, що співробітники технічного відділу і відділу розробки компанії OhmTech приєднаються до команди Intergraph для подальшої спільної роботи».

Рік Аллен, президент лінійки програмних продуктів Intergraph CADWorx® . Нам відомо, що клієнти OhmTech були задоволені якістю і сервісом компанії. Наше завдання — донести до кожного справжнього і майбутнього користувача технології, що з Intergraph його підприємство буде в надійних руках».

Продукти Intergraph дозволяють проектувати промислові об'єкти і управляти їх життєвим циклом точно і швидко, підвищуючи при цьому продуктивність. У числі найбільш широко використовуваних рішень: Intergraph Smart™ 3D — технологія наступного покоління для 3D-проектування підприємств суднобудівної, гірської, металлодобывающей і нафтогазової промисловості. Щоб дізнатися більше про рішення, відвідайте www.coade.com.

Почитати про рішення Intergraph для аналізу і розрахунків можна на сайті www.intergraph.com/ppm/analysis.

Форум Технічних Користувачів Intergraph ( Technical User Forum — TUF) має групи для обговорень на LinkedIn. Почитати про можливості Visual Vessel Design можна тут. Для інформації про службу підтримки рішення відвідайте www.ohmtech.no.

Про Корпорації Intergraph
Корпорація Intergraph — світовий лідер в області розробки інженерного ПЗ для проектування підприємств, управління просторовими ресурсами і забезпечення безпеки, що дозволяє візуалізувати просторові дані будь-якого ступеня складності. Служби забезпечення безпеки, промислові підприємства, урядові, федеральні і муніципальні органи влади більше 60 країн світу використовують технології Intergraph для організації великих масивів даних, що легко читаються візуальні уявлення, що сприяють прийняттю обґрунтованих і оперативних рішень. Рішення Intergraph надають нашим клієнтам можливість більш ефективно проектувати, будувати і експлуатувати заводи і кораблі, створювати інтелектуальні карти, захищати важливу інфраструктуру і мільйони людей у всьому світі.

Корпорація Intergraph складається з двох підрозділів: Intergraph Process, Power . Intergraph PP. Intergraph SG. Intergraph Government Solutions (IGS) — нове незалежне підрозділ, що відповідає за роботу з федеральними і оборонними відомствами уряду США. Intergraph входить до складу групи компаній Hexagon AB, акції якої вільно торгуються на фондовій біржі «Nordic exchange» (тікер «HEXAB»), а також на біржі «Swiss Exchange» (тікер «HEXN»). Додаткову інформацію можна знайти на веб-сайтах www.intergraph.ru і www.hexagon.ru.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт