Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія Dassault Syst.

Компанія Dassault Systemes підтримає Всеросійський конкурс «ТОП 100 кращих інженерів Росії»

Москва, 19 травня 2015 року — Компанія Dassault Syst.

Конкурс спрямований на формування професійного співтовариства в сфері конструювання, інженерної графіки та написання керуючих програм для верстатів з числовим програмним управлінням. Мета проекту «Російський інжиніринг» — підвищити конкурентоспроможність російських інженерів у світі і сприяти обміну знаннями і технологіями в різних галузях і регіонах Росії.

В учасників конкурсу буде можливість обмінятися досвідом з колегами, продемонструвати свої здібності у вирішенні завдань по CAD і CAM, а також поборотися за звання Кращого інженера країни.

В рамках конкурсу російські промислові підприємства, наукові організації, інноваційні компанії, Вузи, а також фізичні особи (фахівці, студенти, фрілансери) до участі запрошуються за такими напрямами:

  • Конструювання (створення 3D-моделі конструкторської документації)
  • Розробка керуючих програм для верстатів з ЧПУ
  • Інженерна графіка (2D-графіка)
Для виконання конкурсних робіт використовуються декілька систем проектування, одна з яких — CATIA від компанії Dassault Syst.

У минулому році у конкурсі взяли участь представники 17 вузів і 54 підприємств з 30 регіонів країни. Участь у конкурсі безкоштовна. Заочний етап конкурсу триватиме до 31 липня 2015 року. Фінал конкурсу відбудеться 24 вересня 2015 року в Ульяновську. Переможців конкурсу чекають цінні призи від компанії Dassault Syst.

Лоран Вальрофф, Генеральний директор компанії Dassault Syst. Ми усвідомлюємо важливість подібних заходів і завжди раді підтримати молодих фахівців і досвідчених інженерів в їх бажання удосконалювати свої навички і відкривати для себе нові горизонти».

«Dassault Syst. Ми, в свою чергу, завжди раді надихати Вас в їх нелегкій справі!», — додав пан Вальрофф.

Захід організовується за підтримки Міністерства економічного розвитку Російської Федерації, Міністерства промисловості і торгівлі Російської Федерації, Міністерства освіти і науки Російської Федерації, Уряду Ульяновської області.

Контакти для преси: 
Анастасія Постнікова Anastasia.Postnikova@grayling.com 7 (929) 569 43 22 
Ніно Донадзе Nino.Donadze@grayling.com 7 (909) 995 95 18 
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт